Vakantie met huisdieren Denemarken

Vakantie met huisdieren in Denemarken. Denemarken is echt een ideaal land voor een vakantie met hond. Het relatief vlakke land nodigt u en uw huisdier uit voor een heerlijke vakantie. De vele vakantiehuizen waar huisdieren toegestaan zijn, zijn uw uitgangspunt voor de vakantie met huisdieren. Wandelen, fietsen en zwemmen, de Deense Kust biedt dit allemaal. De prachtige duinen en brede stranden maken uw vakantie met hond in Denemarken tot een waar succes. De gastvrijheid van de Denen is groot en geldt ook voor uw hond, neem hem mee voor een bezoek aan het bekende Legoland of vul uw dagen mat lange wandelingen over de heide of door de duinen en over het strand. Na een lange wandeling kunt u heerlijk afkoelen in zee, er zijn speciale stranden waar de hond het hele jaar door los mag lopen. De huisdiervriendelijke vakantiehuizen hebben vaak een omheinde tuin of groot grondstuk waar de hond heerlijk kan spelen. Neem dus gerust uw huisdieren mee op vakantie naar Denemarken en geniet van een complete familievakantie. 

Cultuur opsnuiven tijdens uw vakantie met huisdieren

Kopenhagen met het beeld van de Zeemeermin kent iedereen en het is ook zeker een aanrader om Kopenhagen te bezoeken tijdens uw vakantie met huisdieren in Denemarken. Niet alleen het standbeeld is leuk om te zien, de prachtige oude stad met de gekleurde huizen is echt de moeite waard, evenals het paleis Amalienborg. Na een lange stadwandeling kunt u uitrusten in een restaurant en genieten van Deense specialiteiten zoals Smorrebrod of Gammel Ost. Bijna overal zijn huisdieren toegestaan in restaurants, zo niet dan staat dit op de deur aangegeven en zijn de terrassen ook een echte aanrader. Breng ook beslist een bezoek aan de grafheuvels, runenstenen en kerk van Jelling, de kathedraal van Roskilde en kasteel Kronborg tijdens uw vakantie met huisdieren in Denemarken. 

Met huisdieren op vakantie naar Denemarken

Denemarken is een ideaal land voor om uw huisdieren mee op vakantie te nemen, maar niet alle rassen huisdieren zijn toegestaan. Houdt u hier rekening mee met uw planning. Er zijn ontelbare vakantiehuizen waar huisdieren toegestaan zijn en ook zeer geschikt zijn voor een vakantie met huisdieren. Aarzel niet en neem uw hond mee op vakantie naar Denemarken.

Appartementen met huisdieren Denemarken

BN30712
ABC Holiday houses - the Garden Cot... 4 personen
1 week 04 t/m 11 apr '15 € 325
Het huis ligt op een terrein met een oppervlakte van 15.000 vierkante meter langs Limfjorden. Vanaf het bankje voor het huis heeft u een schitterend 180 graden uitzicht over de Limfjorden. U kunt het Klooster van Vitskøl zien liggen, de eilanden Fur, Livø en M...
BN30713
ABC Holiday houses - the Farmhouse 7 personen
1 week 04 t/m 11 apr '15 € 830
Het huis ligt op een grondstuk met een oppervlakte van 15000 vierkante meter langs de Limfjorden. Vanaf het grote terras heeft u een schitterend 180 graden uitzicht over de Limfjorden. U kunt het Klooster van Vitskøl zien liggen, de eilanden Fur, Livø en Mors ...
BN952361
Bogense 4 personen
1 week 11 t/m 18 apr '15 € 283
Huis "Bogense". 320 m van het strand. In het huis: met TV, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 300 m, restaurant 500 m.
BN953812
Lyngså 8 personen
1 week 13 t/m 20 jun '15 € 525
Huis "Lyngså". 400 m van het strand. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, tafeltennis, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 100 m, restaurant 3 km.
BN954833
Amtoft 6 personen
1 week 04 t/m 11 apr '15 € 329
Huis "Amtoft". 250 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 1.5 km, restaurant 3 km. Kinderspeelplaats X m.
1996-2015 © Bungalow.Net
Mijn Reservering
Mijn Accommodaties
Over Bungalow.Net
Klantenservice
Nieuwsbrief
Onze website maakt gebruik van Cookies. Door op Ga verder te klikken, accepteert u het gebruik van cookies.
Nieuwsbrief

Zorg dat u als eerste op de hoogte bent van kortingen tot wel 60% in Denemarken

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief