Vakantie in Piemonte

Kom genieten van een gezellige vakantie in de regio Piemonte vanuit een vakantiehuis in Piemonte. Gelegen op de grens met Zwitserland en Frankrijk in het noordwesten van Italië kunt u hier heerlijk genieten van het continentale klimaat. In de frisse zomers kunt u de dag doorbrengen aan een meer en leuke activiteiten met de familie doen zoals waterfietsen of zwemmen. En in de koude winters kunt u fijn skiën in de Alpen en van de fraaie uitzichten genieten die u vanaf de bergen heeft.

Vakantiehuizen in Piemonte voor een gezellige vakantie

Vakantiehuisjes in Piemonte zijn ook geschikt als u een vakantie in de natuur wilt doorbrengen. U kunt mooie wandelingen gaan maken in de bossen en over de heuvels begroeid met wijngaarden. Van uw bosvakantie geniet u dus vanuit een vakantiehuisje in Piemonte waar u naast mooie wandelingen ook gezellige fietstochten of picknicken kunt houden onder de groene bomen. Huur een paard en rij langs de grasvelden waar u koeien en geiten kunt zien grazen. Dit allemaal in een rustige sfeer.

Vakantiehuisjes in Piemonte waar u van cultuur en lekker eten kunt genieten

De cultuur kunt u hier proeven waar u museums en kerken kunt bezoeken. Bewonder de interessante kunstwerkstukken of oude voorwerpen die in vroegere tijden gebruikt werden en die de voorganger zijn van hedendaagse voorwerpen. Geniet van de gastronomie van Piemonte die heerlijke gerechten voorschotelen en geniet van de heerlijke wijnen die hier geproduceerd worden op de patio van een vakantiehuis in Italie.

Vakantieparken in Piemonte

Een leuke vakantie met de familie begint op een vakantiepark in Piemonte. U kunt hier gezellige dagen doorbrengen met de kinderen. Op het park kunnen ze aan alle soorten activiteiten deelnemen van het animatieteam. U als volwassene kunt ook aan diverse activiteiten deelnemen zoals golfen of tennis.  Vanuit het park kunt u ook het dierentuin La Torbiera bezoeken en dieren bekijken in hun natuurlijke omgeving en een leuke picknick houden in het park. Een leuke ervaring voor de kinderen waarbij u een vakantiepark in Piemonte als uitvalsbasis gebruikt.

Actief zijn tijdens uw vakantie in Piemonte

Vanuit een vakantiepark in Piemonte kunt u ook allerlei activiteiten doen waarbij u actief moet zijn. U kunt een fiets huren bij het park en rond gaan rijden in de natuur en hier naar de mooie flora en fauna kijken. Op het Lago Maggiore kunt u ook aan kanoën, waterfietsen, zeilen of surfen doen als u liever actief wilt zijn op het water. Zoekt u liever iets in de winterperiode, dan kunt u heerlijk komen skiën, snowboarden of langlaufen in de skigebieden in Piemonte. 

Appartementen in Piemonte

Boek een appartement in Piemonte en geniet van een aangename vakantie met familie of vrienden. Een appartement gelegen in de stad, biedt u de mogelijkheid om de cultuur van de regio te verkennen. Bezoek niet alleen de Sacra di San Michele of de abdij van Staffarda, maar ook nog andere bezienswaardigheden die er aanwezig zijn en die zeker een bezoek waard zijn. Na een dagje in de stad kunt u een heerlijk risottogerecht eten, de specialiteit van de regio, in een van de vele restaurants in de stad.

Appartementen in Piemonte voor een vakantie in de natuur

Heeft u liever een rustige vakantie in de natuur? Dan kunt u verblijven in een appartement in de natuur. Van hieruit kunt u hemelse fietstochten gaan maken in de natuur. Fiets langs rivieren, onder grote bomen die veel schaduw bieden, door oude historische dorpjes, langs het meer, noem maar op. Het appartement in Piemonte kan ook fraaie uitzichten hebben op het Maggioremeer en u kunt van deze genieten vanaf het balkon van het appartement.

1996-2014 © Bungalow.Net
Mijn Reservering
Mijn Accommodaties
Over Bungalow.Net
Klantenservice
Nieuwsbrief
Onze website maakt gebruik van Cookies. Door op Ga verder te klikken, accepteert u het gebruik van cookies.
Nieuwsbrief

Zorg dat u als eerste op de hoogte bent van kortingen tot wel 60% in Italie

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief