Vakantie in Kalmar

Vakantiehuizen in Kalmar zijn mooie vakantiehuizen. Een vakantiehuis met zwembad heeft ruimte voor de kinderen, ruimte voor een vakantie met huisdier. Daarnaast vindt u hier parkeergelegenheid, een fijn terras. Een vakantie in Kalmar is veelbelovend en veelzijdig. In de stad Kalmar vindt u een sfeervol stadscentrum, het heeft een unieke ligging tussen Öland en het Koningkrijk van Kristal met een prachtige kustlijn, Kalmar trekt veel bezoekers. U vindt zowel cultuurvakanties als mooie actieve vakanties bij Kalmar. De stad was in de 13e eeuw de locatie voor twee belangrijke historische gebeurtenissen voor het koning Gustav, dat is een verklaring voor de vele historische monumenten en bezienswaardigheden in de stad. De Het omliggende landschap van Kalmar ziet er als volgt uit: er is een kustlijn met alle mogelijkheden voor een gezellige actieve vakantie aan de kust, er is een stad met veel mogelijkheden voor een enerverende cultuurvakantie, verder vindt u hier vlakke landbouwgronden. Boek een vakantiehuis in Kalmar voor een afwisselende vakantie.

Vakantiehuizen in Kalmar voor cultuurvakanties

Vakantiehuizen in Kalmar bieden mooie mogelijkheden voor een cultuurvakantie in Kalmar. Een vakantiehuisje met zwembad, ruimte voor een vakantie met hond, ruimte voor de kinderen, een fijn terras, een gezellige en comfortabele inrichting vormen samen een goede basis voor een geslaagde vakantie in Kalmar. De cultuurvakantie in Kalmar heeft een breed aanbod van historische monumenten. Kalmar is een oud Zweeds woord en betekend rots of steen, de stad Kalmar ligt eigenlijk op een eiland, u vindt er nog overblijfselen van een oude stadsmuur. Het wapen van Kalmar is heel oud, u zult het op diverse souvenirs maar ook op mooi bewaarde gebouwen in de stad tegenkomen. De stad heeft al twee keer de Europese prijs voor de mooiste architectuur in Europa gekregen, een aanrader voor de liefhebbers van een architectonische cultuurvakantie in Zweden. Als u een gastronomische uitdaging wilt, kies dan voor een culinaire cultuurvakantie in Kalmar en probeer de gerechten Dumplings en Kalmar Botje. De verse visgerechten zijn populair bij de bezoekers van Kalmar, niet voor niets. Boek een vakantiehuis in Kalmar en ontdek het allemaal zelf.

Vakantiehuizen in Kalmar voor actieve vakanties

Vakantiehuizen in Kalmar zijne mooie vakantiewoningen, voor hen die willen genieten van een actieve vakantie in Kalmar. Een vakantiehuis in Kalmar is compleet en gezellig ingericht, het heeft comfort, er is ruimte voor de kinderen, er is ruimte voor een vakantie met huisdier, er is een heerlijk terras, alles voor een prettig vakantieverblijf in Kalmar. De actieve vakanties in Kalmar kunt u het best omschrijven als levendig en veelbelovend. Laten we beginnen bij de kuststrook, u vindt hier prachtige strandvakanties en afhankelijk van de natuurlijke omstandigheden en locatie kunt u kiezen voor een rustige kindvriendelijk strand of een vakantie aan de kust met watersportmogelijkheden. Zo vindt u bij het Langvikenstrand een mogelijkheid voor een duikvakantie met een duiktoren, zwemmen en zonnenbaden, douches en toilet, een prettige strandvakantie in Kalmar. De stranden zijn prima bestemmingen voor het hele gezin. Zo kunt u ook kiezen voor surfen, zeilen en diepzeeduiken. Door het veelzijdige aanbod van de outdooractiviteiten aan de kust, zal iedereen wel wat vinden wat bij haar of hem past. Een strandwandeling is altijd heerlijk en een fietsvakantie in de omgeving achter de strand door het vlakke landschap is een fijne afwisseling. Als u op zoek bent naar een afwisselende actieve vakantie, bent u hier op de juiste plek. Boek een vakantiehuisje in Kalmar.

Villa's in Kalmar

Villa’s in Kalmar geven u een mooie kans om op een comfortabele manier kennis te maken met Kalmar en omgeving tijdens een verblijf in een villa in Kalmar.  De villa’s met zwembad hebben ruimte voor de kinderen, ruimte voor een vakantie met huisdier, ruimte voor een veilige parkeerplaats. De villa’s zijn gezellig en comfortabel. De vakantie in Kalmar is een geslaagde vakantie, dankzij de prachtige omgeving en de variatie van zee en binnenland, dankzij de prachtige cultuurvakanties, dankzij de smaakvolle culinaire cultuurvakantie, dankzij de gastvrij mensen die u heel hartelijk ontvangen. Een strandvakantie en watersportvakantie aan de kust is altijd weer anders en heerlijk, een bezoek aan de Dom in Kalmar is een prachtige cultuurvakantie, een wandel- en fietsvakantie op het vlakke land is een gezellige ontspannen vakantie in Kalmar. Er zijn mogelijkheden genoeg om uzelf een vakantie te bezorgen die bij u past, maak er gebruik van. Boek een gezellige villa in Kalmar.

Villa’s in Kalmar voor cultuurvakanties

Villa’s in Kalmar bieden prachtige mogelijkheden voor cultuurvakanties in Kalmar. De villa’s met zwembad zijn mooie accommodaties, compleet en gezellig ingericht, de ruimte voor de kinderen en voor een vakantie met huisdier is een ware luxe. De cultuurvakantie in Kalmar is ook bijzonder, denkt u hierbij aan een bezoek aan het Koninkrijk van Kristal. U vindt het in het midden van de provincie. Smaland niet ver van Kalmar, dit moet u echt gaan zien als u de in de gelegenheid bent. Hier kunt u de beroemdste glaswerken bewonderen en ook de glasblazerij kunt u bezoeken, u hoeft geen entree te betalen en in het hoogseizoen kunt u hier schitterende workshops verwachten. Deze cultuurvakantie is een mooi voorbeeld van kunst, schoonheid en natuur, prachtig toch? Koning Gustav was de eerste glaspionier van het land, dat begon eigenlijk al in de 15e eeuw, en in de 17e eeuw begon Kosta ook met de glasblazerij, nog steeds een visitekaartje van dit schitterende land. Als u op een andere manier cultuur wilt opsnuiven, steek de Ölandbrug over vanaf Kalmar en bezoek het eiland, waar u tradities en een hoge levensstandaard hand in hand terug ziet in het dagelijkse leven van dit eiland. Daar moet u ook zijn als u nog op authentieke wijze wilt kreeftvissen. Maak uw keus en boek een villa in Kalmar.

Villa’s in Kalmar voor actieve vakanties

Vanuit de villa’s in Kalmar kunt u op een bijzondere manier genieten van een actieve vakantie in Kalmar. De villa’s hebben veel in huis om u een zeer comfortabel vakantieverblijf te bezorgen. Denk hierbij aan de villa met zwembad, de ruimte voor de kinderen, de ruimte voor een parkeerplaats, de ruimte voor een vakantie met huisdier, de ruimte voor een heerlijk uitnodigend terras. De actieve vakantie in Kalmar kunt u eigenlijk net zo invullen als u zelf wilt,  met wandel- en fietsvakanties, strandvakanties, golfvakanties, ontspannen vakanties. Een bijzonder voorbeeld van een actieve vakantie in Kalmar is ijsvissen. Een locatie is wat moeilijk aan te geven, omdat het sterk afhangt van de weersomstandigheden maar in de haven van Kalmar kunt u altijd de juiste informatie krijgen hierover. Het is niet iets nieuws voor de Zweden, wel voor de bezoekers. Het is niet exotisch, het is wel speciaal en ijskoud. Letterlijk en figuurlijk gewapend met een rendiervel, ijsboor, aas gaat u te voet of met ski’s het winterlandschap in voor deze unieke ervaring onder begeleiding van een kundige gids op zoek naar de juiste plek voor heel veel verse vis. Een saunabad na afloop van deze bijzondere winterexcursie is een must volgens de Zweden en zij kunnen het weten. Boek een villa in Kalmar en ga deze uitdaging aan.

BN978630
Nogersund 6 personen
1 week 02 t/m 09 apr '16 € 723
Huis "Nogersund". 200 m van het strand. Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 2 km, restaurant 100 m.
1996-2015 © Bungalow.Net
Mijn Reservering
Mijn Accommodaties
Over Bungalow.Net
Klantenservice
Nieuwsbrief
Onze website maakt gebruik van Cookies. Door op Ga verder te klikken, accepteert u het gebruik van cookies.
Nieuwsbrief

Zorg dat u als eerste op de hoogte bent van kortingen tot wel 60% in Zweden

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief