Ervaar de sfeer bij de vakantiehuizen aan het strand op Curacao

De vakantiehuizen aan het strand op Curacao liggen mooi verpreid langs de hele kust. Er liggen ongeveer 40 stranden langs de kustlijn , ze zijn vaak niet erg groot. De stranden zijn schoon, de palmbomen geven het exotische... Lees meer

Populaire bestemmingen

Speciale Vakantiehuizendeals in Curacao


Informatie

De vakantiehuizen aan het strand op Curacao liggen mooi verpreid langs de hele kust. Er liggen ongeveer 40 stranden langs de kustlijn , ze zijn vaak niet erg groot. De stranden zijn schoon, de palmbomen geven het exotische tintje waar velen van droomden toen het in het thuisland koud was, het water is helderblauw. Een praktisch aandachtspunt is zeker van belang in deze; steeds minder stranden zijn voor algemeen gebruik omdat ze bij een resort of hotel horen. Het kan ook zijn dat u er wel op mag maar dat u betaalt voor elke service apart, informeer voor details bij uw vakantiehuis aan het strand op Curacao. De algemene stranden zijn over het algemeen aanzienlijk minder goed verzorgd. Elke toerist heeft een eigen voorkeur van stranden, de ene houdt ervan als er veel mensen zijn en dat er wat gebeurt, de ander is op zoek naar rust en ruimte. We doen u graag een paar suggesties.

De stranden op Curacao

Maak kennis met de volgende stranden vanaf de vakantiehuizen aan het strand op Curacao. Het Jan Thielstraan ligt in de Jan Thiel baai niet ver van de wijken het Spaanse Water. Door de diverse resorts is het nu een zeer populair strand, lekker druk waar altijd wat valt te beleven. Hier geniet u nog van een romantische zonsondergang. Playa Porto Marie ligt bij Bandabao in het westen, u kunt hier onder bijna perfecte omstandigheden duiken en snorkelen. De omstandigheden zijn uitstekend met een kunstrif en de verhuur van een goed verzorgde uitrusting. Het dorpje Sint Willibrordus ligt iets verderop. Blue baai ligt bij een enorm resort, als het strand ‘vol’ is dan komt u dus niet verder. Het is een levendig strand met kinderclub, zwembad, restaurant, duikschool, strandwinkel en u kunt hier heel plezierig snorkelen. Logisch dat het een populair strand is. Het Zee aquarium strand is een ander geliefd strand. Bij het Zee aquarium kunt u met dolfijnen zwemmen. Er is een mooie boulevard aangelegd. U kunt hier fijn zonnen, zwemmen en feesten. Playa Grandi en Playa Forti liggen bij het Westpunt, dit zijn rustige zandstranden, vele toeristen vinden het strand te ver weg liggen ondanks dat het prachtige stranden zijn. Grote Knip is het mooiste stand op Curacao, nog vrij toegankelijk voor iedereen. Het is een gezellig strand waar vooral de plaatselijke bevolking komt. De kliffen duiken hier zichtbaar in het water. Kleine Knip ligt iets verder op en is net iets kleiner, zeer geschikt voor een familievakantie. Playa Lagun ligt tussen twee kliffen , een rustig strand en ideale locatie voor snorkelen. Bovenstaande geeft wel aan dat u vanaf de vakantiehuizen aan het strand op Curacao altijd plezier beleeft aan zon, zee en zand.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.