Pas de la Casa Princesa App 3p 5p

BN1018498
5
2
1
1
Bekijk kaart

Ligging

De résidence Pas de la Casa Princesa, in het hart van de Pyreneeën, bevindt zich in het charmante dorp Pas de la Casa, gelegen op 2.000 m boven de zeespiegel. De résidence telt 70 appartementen verspreid over 4 kleine gebouwen die 6 verdiepingen tellen, toegankelijk per lift. Ruime en moderne appartementen die variëren van 1 slaapkamer 2 personen tot 4 slaapkamers 8 personen. Ze beschikken allemaal over nieuw meubilair en moderne voorzieningen. Tussen Spanje en Frankrijk, is het Prinsdom Andorra een internationaal erkend winkelparadijs.Pas de la Casa Princesa ligt in het hart van de Pyreneeën, in het charmante dorpje Pas de la Casa, op 2.000 m hoogte. De residentie bevat 70 appartementen, verdeeld over 4 kleine gebouwen met 6 verdiepingen met een lift. Ruime en moderne appartementen, variërend van 1 slaapkamer voor 2 personen tot 4 slaapkamers voor 8 personen, allemaal ingericht met nieuw interieur. Andorra, gelegen tussen Spanje en Frankrijk, is een internationale standaard voor winkelen van hoge kwaliteit.

Interieur

Appartement met 2 slaapkamers voor 5 personen Standaard
Accommodatie beschrijving: 1 woonkamer, 2 slaapkamers, 1 keukenhoek, 1 douchekamer en 1 toilet. Woonruimte beschrijving: 1 slaapbank (2 slaapplaatsen) Beschrijving van de slaapkamers: 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed, of 2 eenpersoonsbedden en 1 slaapkamer met 1 eenpersoonsbed. Keukenbeschrijving: Open keuken en woonkamer. Badkamerbeschrijving: 1 douche en 1 toilet.
Accommodatie beschrijving: 1 woonkamer, 2 slaapkamers, 1 keukenhoek, 1 douchekamer en 1 toilet. Woonkamerbeschrijving: 1 slaapbank (2 slaapplaatsen) Beschrijving van de slaapkamers: 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed, of 2 eenpersoonsbedden en 1 slaapkamer met 1 eenpersoonsbed. Keukenbeschrijving: Open keuken en woonkamer. Badkamerbeschrijving: 1 douche en 1 toilet.
Houdt u er rekening mee dat de foto's en de omschrijving van de accommodatie kunnen afwijken van de foto's.

Omgeving

De hoogste golfbaan van Europa en Caldea, een ludiek aquathermaal universum. Een ruime keuze aan activiteiten in de openlucht, zowel in de zomer als in de winter, voor alle leeftijden. Tussen Spanje en Frankrijk, is het Prinsdom Andorra een internationaal erkend winkelparadijs.

Kenmerken


De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze woning:

Elektrische
 • Schoonmaak: Ja
 • Handdoeken: Ja

Voorwaarden

Voorwaarden van de Verhuurder:
Houd er rekening mee dat jonge groepen en feesten niet zijn toegestaan.

De getoonde prijzen en beschikbaarheid worden via een geautomatiseerd systeem ontvangen. Het kan zijn dat er wijzigingen doorgevoerd worden in de tijd tussen 2 updates. Hierdoor kunnen wij de definitieve prijs en beschikbaarheid enkel binnen 48 uur aan u bevestigen.

Selecteer aantal personen en de datum om de prijs te zien

Boekingsperiode:
Alternatieve periodes
Credit cards
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

 • Vertrouwen

 • Maatschappelijk Verantwoord

  Ter bescherming van mens en milieu planten wij 1 boom voor elke overnachting per persoon per nacht.

Bungalow.Net Holidays BV is bemiddelaar, u sluit een overeenkomst rechtstreeks met de verhuurder.