Vakantiehuizen in Berlijn

De cultuurreis vanaf de vakantiehuizen in Berlijn biedt vele mogelijkheden. U kunt hier denken aan de diverse bezienswaardigheden zoals de Berliner Dom, het oude stadhuis maar ook de Berlijnse Muur of de Televisietoren op het Alexanderplein. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Berlijn


Informatie

De cultuurreis vanaf de vakantiehuizen in Berlijn biedt vele mogelijkheden. U kunt hier denken aan de diverse bezienswaardigheden zoals de Berliner Dom, het oude stadhuis maar ook de Berlijnse Muur of de Televisietoren op het Alexanderplein. Zowel de toren als het plein zijn het bekijken waard. Andere bekende pleinen zijn de Potsdammerplatz of de Kurfurstendamm en wat dacht u van Unter den Linden. Het aanbod van kunstmusea en galerijen is groot, zowel voor moderne als historische kunst. Denkt u hierbij aan de Alte Nationalgalerie, het Altes museum of het Bode museum met de mooie beeldencollectie. Het Babylonmusum biedt een aantrekkelijke collectie van archeologische vondsten. Deze Duitse stad is werkelijk van alle markten thuis. 

Ontdek de bruisende stad met de vele activiteiten

Naast de georganiseerde festivals kunt u actief genieten vanaf de vakantiehuizen in Berlijn. Als u met de kinderen op stap bent, kiest u dan voor de Berlin Zoo, een mooie dierentuin met veel soorten dieren in een goed verzorgd park. Bezoek Berlijn Legoland, een bekend attractiepark waar het legoblokje de hoofdrol speelt, u kunt hier patat eten in de vorm van legoblokjes. Als u wat wilt bijkomen van de stadse drukte, ontdek de Botanische tuin in Berlijn met meer dan 22000 plantensoorten. Als u van natuur houdt, is dat zeker een aanrader. Het is een toerististisch stukje van Berlijn met de Brandenburger Tor-poort aan de Pariser platz-plein die de boulevard Unter den Linden afsluit. Bezoek een van de beroemde Duitse kerstmarkten in Berlijn of ga lekker winkelen.

Maak kennis met de bizarre historie van deze stad

Berlijn is een wereldstad met een prachtig centrum. Een stedentrip vanaf de vakantiehuizen in Berlijn is fantastisch, trek er genoeg tijd voor uit. Het is een groene stad met 18 parken. De WOII heeft een grote impact op de stad. Bezoek de Berlijnse muur of wat er van over is. Het Muurmuseum bij Checkpoint Charlie is bijzonder. Hier kunt u de vindingrijke ontsnappingspogingen ontdekken evenals de beveiligingssystemen van de andere kant. Men ontsnapte met ballon, kabelbanen, vluchtauto´s en veel meer. Bij Checkpoint Charlie was de enige controlepost voor de buitenlanders. In 1989 werd het opgeheven, het is nu een bizar herinneringspunt. Ontdek ook de East Side galerij waar 118 kunstenaars de restanten van de Muur beschilderden. Oud en nieuw komt hier samen met de nadruk op nu.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.