Zon, zee en geschiedenis beleven met de vakantiehuizen in Griekenland

Waar wilt u heen met de vakantiehuizen in Griekenland? Genieten van een strandvakantie op één van de eilanden of zoekt u liever een huisje op het vaste land?Het aanbod aan zand- en kiezelstranden is groot... Lees meer

Informatie

Waar wilt u heen met de vakantiehuizen in Griekenland? Genieten van een strandvakantie op één van de eilanden of zoekt u liever een huisje op het vaste land? Het aanbod aan zand- en kiezelstranden is groot, zoals bij de vakantiehuizen op Kreta, Chalkidiki, Korfoe en Rhodos. Met zo’n 15000km aan kustlijn vindt u altijd een passende bestemming die aansluit bij uw vakantiewensen. Bezoek ook een van de vele jachthavens met een unieke maritieme sfeer. Het strand Balos op Kreta is een prachtig zandstrand in Caribische sfeer en op het eiland Lefkas vindt u witte kiezelstranden met rotspartijen als achtergrond en de blauwe zee voor u, wie wil dit nou niet? Paradise Strand op Mykonos is een bruisend en populair strand met strandfeesten, activiteiten op het strand en watersportmogelijkheden. Voor welk mediterraans huisje in Griekenland kiest u?

Herleef de Griekse oudheid op vakantie

Athene is wel de bekendste toeristische trekpleister met de Acropolis of de Charilaos Trikoupisbrug. Daarnaast kunt u kiezen voor een bezoek aan Delphi, deze stad werd ooit beschouwd als het centrum van de wereld. Het archeologisch centrum van Delphi huisvest de vondsten van een paleis, tempels en het theater. Eigenlijk moet u ook de rustgevende sfeer van de stad Monemvasia proeven. Dit stadje is alleen te bereiken over een dijk, het is een autovrije historische stad. Mycanae is de culturele schatkamer met een citadel boven op de heuvel. Hier werd ooit het gouden masker van Agamemnon gevonden, naast vele andere gouden vondsten. Met de vakantiehuizen in Griekenland van Bungalow.Net zult u veel plezier beleven aan de Griekse cultuur en de oudheid herleven.

Actief genieten aan zee

Griekenland bestaat uit ontelbare eilanden en het vaste land met een ruige kustlijn. Dat betekent dat u hier heel veel mogelijkheden voor een watersportvakantie zult vinden. Met zeilen, duiken, zwemmen, surfen, snorkelen en vissen noemen we slechts een paar mogelijkheden. Daarnaast bieden de stranden natuurlijk ook uren plezier met zonnebaden, zandkastelen bouwen en spelletjes spelen. De waterrijke gebieden in Griekenland zijn een paradijs voor de vogels. Vanaf een vakantiehuis in Griekenland kunt u prachtig vogels spotten in de Nestos Delta of bij de Prespa meren in Macedonië. Rondkijken in de omgeving op de fiets, motor of met de auto is ontspannend. Terwijl een actieve vakantie met wandelen en fietsen behoorlijk uitdagend is. De vakantiehuizen in Griekenland zijn altijd een succes. Ontdek de natuur met een van de karstgrotten zoals op Kreta bij Perama. De Cycladen zijn prachtig. Bezoek het Plastirameer in Kardista,omringd door bossen en heuvels. In Griekenland geniet u met al uw zintuigen van de natuur.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.