Vakantiehuizen in Londen

Vanaf de vakantiehuizen in Londen Groot Brittannië kunt u in alle rust deze wereldstad ontdekken. De britten zijn met reden trots op deze bruisende stad. Of u nu van historie, architectuur, spectakel of rust houdt, u vindt het allemaal in Londen. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Londen


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen in Londen Groot Brittannië kunt u in alle rust deze wereldstad ontdekken. De britten zijn met reden trots op deze bruisende stad. Of u nu van historie, architectuur, spectakel of rust houdt, u vindt het allemaal in Londen. Het openbaar vervoer met de metro is zeer goed geregeld in deze stad, als u het systeem eenmaal doorheeft is het snel en effectief. De rivier de Theems met de diverse bruggen geven de stad een eigen sfeer, een romantische of gezellige wandeling langs de Theems is altijd een succes.

Bekende gebouwen in Londen

De stad Londen heeft diverse bekende gebouwen die u eigenlijk gezien moet hebben van af de vakantiehuizen in Londen Groot Brittannië. De Tower of Londen is een middeleeuwse vesting, in de Toren worden de kroonjuwelen van Engeland bewaard.  De legende verhaalt dat zolang de raven binnen de toren verblijven, er geen invallen zullen plaatsvinden. De Tower bridge-brug over de Theems is de oudste brug, 900 keer per jaar geopend voor het vaarverkeer, u kunt er ook over heen lopen. Buckinham Palace is een toeristische trekpleister met het Wisselen van de Wacht als aantrekkelijke ceremonie, die alle toeristen altijd weer verrast. Grijp uw kans als het paleis rondleidingen geeft.  Het Huis van het Parlement of paleis van Westminster staat prachtig aan de oever van de Theems, het zijn staatsgebouwen en soms opengesteld voor bezoekers. De bijbehorende toren wordt ook wel de Big Ben genoemd. De klok heet zo maar de toren heet Clock tower-klokken toren. Westminster Abbey is de locatie waar de koninklijke ceremonies gehouden worden. Het wordt beschermd door de UNESCO en is soms opengesteld voor bezoekers. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van ‘bekende architectuur’.

Actief in Londen

Een stadswandeling door de stad is een actieve kennismaking van de stad. Op deze manier komt u langs vele mooie, bekende en onbekende plekjes.  Ga lekker winkelen op Piccadilly Circus of een avondje uit in West End, kies voor een wandeling in een van de groene stadsparken. U kunt tegenwoordig ook fietsen huren compleet met routes zodat u relatief in een korte tijd veel van de stad kunt zien. Een rondvaart over de Theems is een goed idee als u de stad wilt zien vanaf het water, eveneens een praktische oplossing als u niet zo ver kunt lopen. The Londen Eye-Oog van Londen is een toeristische attractie, een groot reuzenrad vanwaar u een prachtig uitzicht over de stad,Theems en omgeving heeft. Het is 135m hoog en een enkele omwenteling kost 30 minuten.
Pleinen en parken

U vindt in de stad vanaf de vakantiehuizen in Londen diverse parken en pleinen. Trafalgar Square is een bekend plein, mooi en ingebruik als Piazza met diverse café’s en gezellige restaurants. Midden op het plein staat de Zuil  van Nelson, de Britse zeeheld en vlakbij vindt u de St Martin kerk. De groene stadsparken zoals Hyde Park, Kensington gardens-tuinen, St James park of het Holland park zijn fijne plekken om te wandelen en te genieten van groen, rust en frisse lucht als u even geen volle straten en winkels wilt.
Musea in Londen

Tot slot willen we u nog even wijzen op de vele bekende en minder bekende musea zoals de nationale galerij, natuurlijk historisch museum, het Brits musem, Tate Britain, en Tate Modern. Zowel de architectuur als de cultuur is in gevarieerde mate en in talloze vormen aanwezig. U treft hier  supermoderne maar ook zeer oude architectuur aan binnen een enkele stad, het is zichtbaar dat de tijd in Londen niet stil heeft gestaan.

Verwen uzelf met een fantastische stedentrip in Londen.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.