Vakantiehuizen in Wales

Vanaf de vakantiehuizen in Wales kunt u een schitterend landschap ontdekken. U vindt hier geschiedenis en cultuur in de vorm van talloze kastelen waar mythes en legendes levend gehouden worden. Het waarheidsgehalte van de... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Wales


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen in Wales kunt u een schitterend landschap ontdekken. U vindt hier geschiedenis en cultuur in de vorm van talloze kastelen waar mythes en legendes levend gehouden worden. Het waarheidsgehalte van de legendes mag u zelf invullen. De natuurlijke omgeving met drie nationaalparken en vijf natuurgebieden biedt een afwisselend landschap met 1200km aan kustlijn en een heuvelachtig landschap met bergen. Als u liever een mooie stad bezoekt, er zijn er genoeg.

Cultuur in Wales

De rijke cultuur is een van de redenen om voor een vakantiehuis in Wales Groot Brittannië. Een stedentrip in Cardiff, Swansea of Wrexam is gezellig met mooie winkelcentra en regelmatig evenementen. Historische cultuur vindt u hier ook zoals het Cardiff kasteel. Wales is het land van de kastelen. De omgeving is prachtig, de architectuur is uniek, hetzelfde geldt voor het uitzicht over Norman Keep. U gaat hier 2000 jaar terug in de tijd. St David is de beschermheilige van Wales, de St David’s kathedraal is een bekende bedevaartsoord compleet met een jaarlijks festival in mei of juni. In het landschap van Gwynedd staan meerdere kastelen  zoals het mooie Caernarfon kasteel, groot en middeleeuws. Boekenfanaten mogen het stadje Hay on Wye niet overslaan, hier vindt u talloze boekwinkels met een fantastisch aanbod van boeken in alle soorten, maten en leeftijden. Tijdens een dagtocht naar Powis Castle en Gardens ontdekt u niet alleen tuinen. Er staat een kasteel van 800 jaar oud met een royale tuin van 10ha, met terrassen, dansende standbeelden, borders en een wildernisachtig bos. In het kasteel zelf vindt u onder andere een collectie van Indiase schatten.

Natuur in Wales

Een bezoek aan het nationaal museum Cardiff vanaf de vakantiehuizen in Wales Groot Brittannië is leuk voor jong en oud. Bewonder de dinosaurussen en mammoeten, kunstcollecties over  natuur en de Evolution of Wales galery. Ukunt fantastisch vogels spotten in het nationaal moeras centraal Wales met 600 soorten vogels waaronder de flamengo. Het ligt tussen 180ha aan meren en vijvers. Zeevogels en zeehonden spotten is leuk bij Puffin eiland, deze ‘wildcruises’ zijn voor velen een bijzondere ervaring. De Anglesey Zee dierentuin is het grootste aquarium van Wales compleet met duikshows en virtueel scubaduiken.

Actief genieten in Wales

Bezoek de badplaats Llandudno vanaf de vakantiehuizen in Wales Groot Brittannië. Het is een Victoriaanse kustplaats met een breed aanbod van activiteiten. Denkt u hierbij aan een wandeling langs de pier, een toer met de kabelbaan, de bergen in voor een wandeling of wintersport, picknicken op het North Shore strand, snorkelen, strandwandelen of pootje baden. U kijkt uit op het Snowdonia nationaalpark. Hier vindt u 100 meren, 60km aan kust en stranden, draslanden, 90 bergtoppen in de verte en heidevelden. Fietsen, wandelen, paard rijden of wildwater raften zijn een paar voorbeelden van buitenactiviteiten. Offa’s Dyky pad is een wandelroute van 285km lang, waar u ook een stukje van kunt doen, u doorkruist Wales van noord naar zuid met deze route. Bezoek de grotten van Wales bij National showcase Centre for Wales, Danyr Ogof, Bone cave en Cathedral cave. U kunt in Wales zonder leeftijdsgrens het hele jaar door eindeloos genieten van uw vakantie.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.