Ontdek de vakantiehuizen in Berlijn voor uw voordelige herfstvakantie

De vakantiehuizen voor Herstvakantie in Berlijn staan in de hoofdstad van Duitsland. De accommodaties vindt u zowel in als buiten het centrum, het is maar net wat u prettig vindt. De stad Berlijn grenst aan de deelstaat Brandenburg... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Berlijn


Informatie

De vakantiehuizen voor Herstvakantie in Berlijn staan in de hoofdstad van Duitsland. De accommodaties vindt u zowel in als buiten het centrum, het is maar net wat u prettig vindt. De stad Berlijn grenst aan de deelstaat Brandenburg en de rivier de Spree. Berlijn is een veelzijdige stad met cultuur, natuur, historie, amusement, sfeer. U kunt de stad op meerdere manieren bewonderen. Iedereen kent de stadwandeling maar niet iedereen houdt van wandelen, voor hen zijn er andere opties zoals openbaar vervoer maar dan mist u wel de nodige mooie plekjes, met de boot door de stad of op de fiets. Deze laatste optie wordt steeds populairder, zo er is een lange route van bijna 160km door de stad langs de monumenten die herinneren aan de gebeurtenissen omtrend de Muur van Berlijn. Er zit vast wel iets voor u bij.

Bezienswaardigheden van de stad Berlijn

Vanaf de vakantiehuizen voor Herfst vakantie in Berlijn kunt u kennis maken met de heftige geschiedenis van WOI en WOII. U kunt talloze monumenten in de stad ontdekken die met respect herinneren aan het verleden. Denkt u hierbij aan het Holocaustmonument waar de omgekomen Joden worden herdacht. De Fuhrerbunker is gebouwd in januari 1943 door Albert Speer voor de veiligheid van Hitler. Het Rijksdaggebouw herinnert aan de Rijksdagbrand in 1933. Het Russische Gedenkteken staat bij de Dierentuin waar de omgekomen Russen worden herdacht. Er zijn diverse musea zoals het Joods museum of het Historisch museum die aandacht aan deze oorlogen schenken. Dit zijn misschien wat bizarre voorbeelden maar er is veel meer te zien vanaf de vakantiehuizen in Berlijn. Ontdek het Rote Rathaus, het is een groot huis met 247 kamers in een opvallende kleur rood. Twee keer per jaar is het opengesteld voor publiek. Het Zeughaus huisvest een museum over de geschiedenis van Duitsland. KaDeWe warenhuis is een ander soort van bezienswaardigheid, toonaangevend voor de stad met het moderne en mondaine karakter in een historsiche omgeving. Het Slot Charlottenburg is een voormalig koninklijk zomerverblijf met een statige uitstraling. Het is af en toe opengesteld voor bezoekers. De Brandenburger Tor is de eigenlijke toegang tot de stad Berlijn vanaf de deelstaat, de poort is 26m hoog en 66m breed dus het is een indrukwekkende verschijning. De poort werd in 1788 gebouwd. De Fernsehturm geeft vanaf de top een prachtig uitzicht over de stad. De toren is 368m hoog en de lift brengt u naar de top. De toren staat vlakbij de Alexanderplatz. Tot slot nog twee bekende; bezoek het Duitse Guggenheim museum bij Unter den Linden, hier vindt u kunst uit diverse periodes. De Berlijnse Muur is denk ik wel het meest bekende historische monument van de stad. Berlijn is een bruisende stad waar u bijna elke vorm van ontspanning aan zult treffen, u zult hier zeker plezier aan beleven.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.