+31 (0)38 333 01 01 Menu

Menu 

Faciliteiten & Vakantiemogelijkheden

Vakantiehuizen voor de Herfstvakantie in Brabant

De cultuurvakantie vanaf de vakantiehuizen voor Herfstvakantie in Brabant is van alle markten thuis. Het aanbod van musea is groot en gevarieerd. In Eindhoven staat het van Abbemuseum, in Asten het Nationaal Beiaardmuseum en in Beest het Nationaal Veeteeltmuseum. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Brabant

Informatie

De cultuurvakantie vanaf de vakantiehuizen voor Herfstvakantie in Brabant is van alle markten thuis. Het aanbod van musea is groot en gevarieerd. In Eindhoven staat het van Abbemuseum, in Asten het Nationaal Beiaardmuseum en in Beest het Nationaal Veeteeltmuseum. Kijk rond in de grote steden als Den Bosch of Tiburg of Brede. Zowel de musea als de stadswandeling als het gezellige centrum zijn de moeite waard in deze gezellige Brabantse steden. Het kasteel van Oss is een prachtig historisch monument opengesteld voor bezoekers evenals het Vorstengraf of de Stellingsmolens. In Brabant kunt u op het terrasje genieten van de Brabantse bollen of een heerlijke plaatselijke likeur. Op het platteland van Brabant kunt u in de dorpen nog de traditionele sfeer proeven.

Een actieve Herfstvakantie in Brabant is leuk

Als u actief wilt rondkijken vanaf de vakantiehuizen in Brabant, zult u van alles ontdekken. Voor de liefhebbers; plan uw vakantie rond de carnavalsviering en maak kennis met de vele tradities, deze Herfstvakantie in Brabant bruist. Bezoek het Carnavalsmuseum. Als u van wandelen, fietsen, mountainbiken en varen in de natuur houdt, kiest u voor de prachtige nationaalparken Biesbosch en Loonse en Drunense Duinen. Maak wat tijd voor een bezoek aan het Biesboschmuseum in Werkendam. Hier vindt u in een natuurlijk cultuurlandschap een museum met de mogelijkheden voor een rondvaart door het gebied. De herfstkleuren geven uw buitenactiviteiten nog meer allure. Bezoek een van de beeldentuinen zoals bij Cuijk, Grave of Heeze. Ontdek de mooie Brabantse tuinen zoals bij Asten, Fijnaart of Ravenstein. U komt tijd te kort in Brabant.

De vakantie in Brabant is leuk voor jong en oud

Een verblijf in de vakantiehuizen voor Herfstvakantie in Brabant wordt vaak gecombineerd met een bezoek aan een attractiepark of dierenpark. De vakantiehuizen zijn zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en Brabant heeft leuke parken in de aanbieding voor. De bekendste is het attractiepark de Efteling, van sprookjes tot attracties compleet met theetuin, speeltuin, wandelpark en achtbanen. Een bezoek aan een dierentuin is zeker een aanrader. Denkt u hierbij aan dierenpark de Oliemeulen in Tilburg of Safaripark en Speelland Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Het hele gezin beleeft hier plezier aan. Familiepark Dippie Doe Best kunt u bezoeken in een winteroutfit en een zomerjas. U verveelt zich geen moment in het mooie Brabant.