Vakantiehuizen in Balatonboglar

Deze badplaats ligt aan de zuidover van het Balatonmeer. Vanaf de vakantiehuizen in Balatonboglar beleeft u plezier aan het strand en de cultuur in dit fantastisch vakantiegebied. Balatonboglar wordt ook wel de Stad van de druiven en wijn genoemd. Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Balatonboglar


Informatie

Deze badplaats ligt aan de zuidover van het Balatonmeer. Vanaf de vakantiehuizen in Balatonboglar beleeft u plezier aan het strand en de cultuur in dit fantastisch vakantiegebied. Balatonboglar wordt ook wel de Stad van de druiven en wijn genoemd. U leest het goed, de liefhebbers van de wijncultuur zijn hier aan het juiste adres. Deze vakantiebestemming is zeer afwisselend.

Balatonboglar

Tijdens een vakantie in Balatonboglar maakt u kennis met het professionele centrum van deze wijnstreek. Dit ziet u terug in de aanwezigheid van wijnkelders en winkels en zeker ook op de menukaarten van de plaatselijke restaurants. De zoete, groenwitte Muskaatwijn is een van de wijntoppers. Kijk rond in de stad en u stuit altijd op de Xantus uitkijktoren, het symbool van de stad. U kunt deze beklimmen en deze is in de nacht verlicht. Het standbeeld van Pal Teleki staat in deze stad, het was een premier van Hongarije en het werd geplaatst onder politieke spanningen. Dit is het eindresultaat van de ‘strijd’ en het beeld staat er nog steeds . Laat u culinair verrassen in een van de restaurants of op een terrasje. De Hongaarse gastronomie is uniek.

De omgeving

De stranden zijn prachtig bij het meer met wit zand. Het water is heel lang ondiep dus ideaal als u met kinderen naar het strand wilt. Als u wilt zwemmen, zult u wat verder het water in moeten lopen. De mogelijkheden voor watersport zijn goed verzorgd. Kajakken en surfen, zwemmen en zeilen zijn plezierige activiteiten op het meer. Hetzelfde geldt voor mooie boottochten en vistoeren. In de winter kunt u op het Balatonmeer schaatsen op natuurijs, uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij het meer worden diverse evenementen georganiseerd zoals het Festival van de Jazz. Vanwege het strand is het vooral in de zomer wat drukker, maar u kunt met een gerust hart kiezen voor een vakantie in Balatonboglar. Elke maand heeft zijn eigen charme.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.