Deze prachtige vakantiehuizen in Noorwegen vindt u in de bergen

De vakantiehuizen in de bergen in Noorwegen zijn net zo prachtig als de natuurlijke omgeving. Vaak sluit de bouwstijl van de huizen mooi aan bij het natuurlijk landschap, functioneel en lekker warm. Jotunheimen is het hooggebergte van Noorwegen, dit ligt... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Noorwegen


Informatie

De vakantiehuizen in de bergen in Noorwegen zijn net zo prachtig als de natuurlijke omgeving. Vaak sluit de bouwstijl van de huizen mooi aan bij het natuurlijk landschap, functioneel en lekker warm. Jotunheimen is het hooggebergte van Noorwegen, dit ligt midden in Noorwegen in de driehoek van de steden Oslo, Bergen en Trondheim. U vindt hier eigenlijk een verzameling van begen zoals de Galdhopigen met 2469m en de Glittertind op 2454m. De bergen zijn onderdeel van het nationaalpark Jotunheimen. In dit park kunt u meer dan 250 toppen boven de 1900m aantreffen. De bergen van Hurrungane is onderdeel van het park. Het park ligt vooral in de provincie Oppland en Sogn og Fjordane. De bergmeren in deze omgeving zijn een fantastisch onderdeel van het landschap zoals Gjende, Bygdin of Vinstri. In de plaats Lom kunt u een informatiecentrum bezoeken, het Norsk fjellmuseum voor meer natuurhistorische achtergrondinformatie over het park. Het park is een prachtig wandelgebied vanaf de vakantiehuizen in de bergen in Noorwegen . De Bessegen bergkam is een van de mooie wandelbestemmingen. Als u wilt kennismaken met wat cultuur , bezoek dan de staafkerk van Lom uit de 12e eeuw, de grootste staafkerk van Noorwegen. Twee andere toppers zijn de twee openluchtmusea bij Vaga – Jultheimen Bygdemuseum en het Lom Bygdamuseum.

Sportief genieten in de bergen van Noorwegen

De Glittertind is een sportieve uitdaging vanaf de vakantiehuizen in de bergen in Noorwegen, een topgletsjer waar u in de zomer ook kunt skiën en wandelen. Store Styggedalstind ligt in de Hurrungane bergen met twee toppen boven de 2300m. U kunt deze berg beklimmen via de gletjsers. Snohetta is een berg in het nationaalpark Dovrefjell Sunndalsfjella met meerdere hoge toppen en populair bij de professionele bergbeklimmers. Wintersport en Noorwegen is een perfecte combinatie vanaf de vakantiehuizen in de bergen in Noorwegen. We laten u graag kennis maken met wat wintersportgebieden. Zomerskisport in combinatie met raften en wandelen in de bergen kan in het skigebied Stryn bij de Njordfjord. Van hier uit een tocht maken naar de Geirangerfjord mag u eigenlijk niet missen. Skisport op de Galdhopiggen is zomer en winter fantastisch. Snowboarden en skisport is hier perfect, voor langlaufen moet u bij het Sognefjell zijn. De Folgefonna gletsjes ligt wat zuidelijker, bij de Hardangerfjord. Langlaufers kunnen hier hun gang gaan op de 1640km aan langlaufloipes die voor hen klaarliggen. U vindt hier ook een funpark waar men kan oefenen met sprongen.
Wintersport in Noorwegen heeft vele pluspunten zoals een grote sneeuwzekerheid. Er is een breed aanbod van verschillende sportieve niveaus. De natuurlijke omgeving is prachtig. Het aantal km aan langlaufroutes neemt elk jaar toe. Wandelen in deze omgeving is een onvergetelijke ervaring vanwege de uitgestrektheid van het landschap. Noorwegen is een indrukwekkende vakantiebestemming in de bergen.
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

 • Vertrouwen

  Ons bedrijf heeft een hoge waardering van onze gasten ontvangen op TrustPilot.

  stars

  396 beoordelingen 8.0