+31 (0)38 333 01 01 Menu

Menu 

Faciliteiten & Vakantiemogelijkheden

Groepsaccommodaties Italie

De groepsaccommodaties in Italië staan allemaal op hele mooie locaties. De toren van Pisa, het Colosseum, pizza’s en pasta’s. Allemaal typisch Italiaanse dingen. Zo kunt u bijvoorbeeld een prachtige goedkope groepsaccommodatie... Lees meer

Populaire bestemmingen

Alle regio’s in Italie

Speciale Groepsaccommodatiesdeals in Italie

Informatie

De groepsaccommodaties in Italië staan allemaal op hele mooie locaties. De toren van Pisa, het Colosseum, pizza’s en pasta’s. Allemaal typisch Italiaanse dingen. Zo kunt u bijvoorbeeld een prachtige goedkope groepsaccommodatie voor 12 personen huren in de buurt van de oude stad Siena. Hier is de Fonte Gaia te zien en de Duomo Siena, een fontein en een prachtige kathedraal. U kunt genieten van een heerlijke gezinsvakantie in een groot vakantiehuis in Italie bij het Gardameer. Rondom het Gardameer zijn verschillende leuke dorpjes te vinden. Evenals in de buurt van het Trasimenoeer, ook dit meer is erg geschikt om een groot vakantiehuis bij in de buurt te huren voor een geweldige familievakantie.

Weekendje weg met vrienden naar Italië

Om een stedentrip te maken kunt u een groot vakantiehuis huren in de buurt van Rome, Pisa of Milaan. Een goedkope groepsaccommodatie in Italië aan zee is ook mogelijk. Wat denkt u van een uitstapje naar het zonnige Sicilië? Op dit eiland kunt u vulkaan de Etna bezoeken. Aan de voet van deze vulkaan ligt het waterpretpark Etnaland. Dit is een erg leuke activiteit wanneer u op vakantie met kinderen bent in een groot vakantiehuis. Bij het plaatsje Lucignano ligt in een prachtig oud kasteel. Ook wandelen over het landgoed kunt u bij deze groepsaccommodatie in Italië.

Gezellige familievakantie in een groot huis

De groepsaccommodaties in Italië moeten kindvriendelijk zijn wanneer u deze wilt huren voor een familievakantie. Een geschikt groot vakantiehuis voor een gezinsvakantie kunt u bijvoorbeeld in de buurt van Domaso vinden. Dit grote vakantiehuis heeft een speeltuin, zwembad en vele activiteiten voor een vakantie met kinderen in de omgeving. Natuurlijk zijn er bij Bungalow.Net nog meer groepsaccommodaties in Italië te vinden voor grotere families of vrienden groepen.