Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Vakantiehuizen voor Kerst in Berlijn zijn sfeervol

Verwen uzelf met een vakantie in Duitsland bij de vakantiehuizen voor Kerst in Berlijn. Zeker in december zal zowel de gezelligheid als de romantiek onderdeel van deze vakantie zijn. Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizendeals in Berlijn


Informatie

Verwen uzelf met een vakantie in Duitsland bij de vakantiehuizen voor Kerst in Berlijn. Zeker in december zal zowel de gezelligheid als de romantiek onderdeel van deze vakantie zijn. Het is een bruisende stad van januari tot en met november maar als in december de vele lampjes als kerstverlichting worden aangebracht weet u werkelijk niet wat u ziet en voelt. U kunt de hele maand december de Kerstmarkt in Berlijn bezoeken met thema’s als Wintersprookje in Berlijn. Eigenlijk worden door de hele stad Kerstmarkten georganiseerd met ambachtelijke kerstversiering, lekkernijen, kleding en kerstsversiering, alles wat maar met Kerst te maken heeft.

Ontdek de stad Berlijn

De stad Berlijn staat bol van culturele en historische bezienswaardigheden. De Berlijnse muur is waarschijnlijk wel het bekendst. De stad heeft als voormalig DDR stad een heftig verleden en dat ziet u terug in de monumenten zoals het Holocaustmonument en checkpoint Charlie . De mooie pleinen en straten zijn een andere culturele rijkdom van de stad zoals Alexanderplatz en Kurfürsterdam en wat dacht u van de Karl Marx allee? Als u bedenkt dat er ruim 170 musea in Berlijn, weet u nu zeker dat u tijd tekort komt vanaf de vakantiehuizen voor Kerst in Duitsland. U kunt kiezen uit talloze musea met diverse onderwerpen van film tot kunst, Guggenheimmuseum, DDR museum of een museum of Duitse techniek.

Actief genieten van Berlijn

Als een stad bedekt is met een laagje sneeuw, heeft de zelfde stad een heel andere uitstraling. De stad Berlijn staat bekend als groene stad met mooie parken en waterpartijen in de stad. De rivier de Spree is bijna 400km lang, waarvan 46km in Berlijn ligt. Een rondvaart over de rivier geeft u de kans om de mooie gebouwen van een andere kant te bewonderen. Onder de bruggen doorvaren is een bijzondere ervaring. U kunt een boottocht maken als onderdeel van uw rondwandeling door de stad, u doet alleen een bepaalde afstand over het water. Hoe en wat u ook doet, Berlijn is fantastisch voor een Kerstvakantie bij de vakantiehuizen in Duitsland.

Tot Kerstmis

 • 224dagen
 • 7uren
 • 25minuten
 • 48Seconden
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.