Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Proef de Kerstsfeer bij de betaalbare vakantiehuizen op de Veluwe

Vanaf de vakantiehuizen voor Kerst op de Veluwe kunt u gezellige markten en adventsevenementen en concerten bezoeken. Informeer bij uw vakantie adres waar en wanneer een evenemenent of markt is. Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizendeals in Veluwe


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen voor Kerst op de Veluwe kunt u gezellige markten en adventsevenementen en concerten bezoeken. Informeer bij uw vakantie adres waar en wanneer een evenemenent of markt is. Een sfeervolle wintermarkt zit vol met lekker eten en drinken, ambachtelijke decoraties, kaarsen en servettten, originele kerstkadootjes. Denkt u hierbij ook aan een winterfair met een thema. Zo kunt u gratis uw eigen kerstboom zagen op de Hoge Veluwe. Wat ook steeds populairder is, is het opvoeren van het Kerstspel. Als u het leuk vindt, neemt u een kijkje en anders geniet u lekker van uw rust met een fijn boek en in goed gezelschap.

Actief genieten op de Veluwe

Een wandeling vanaf de vakantiehuizen voor Kerst op de Veluwe is heerlijk, na een fijn kerstontbijt even de benen strekken en genieten van de omgeving. De Veluwe is rijk aan bos en heide. Een bezoek aan het nationaalpark de Hoge Veluwe is een van de mogelijkheden, wandelen in het Leuvenumse bos is ook heerlijk. De winterse sfeer in de bossen al of niet met sneeuw is een bijzondere ervaring. Op de Veluwe wordt zeker met de eerste kerstdag weinig georganiseerd vanwege de religieuze achtergrond. Bovendien is de kerst nog steeds een meer intiem feest.

Ontdek de gezellige dorpen en plaatsen

Op de Veluwe kunt u leuke plaatsen ontdekken, zeker rond de kerstdagen sfeervol versierd. Denkt u hierbij aan namen als Apeldoorn, Arnhem, Wageningen, Barneveld, Ede of Harderwijk bij wijze van voorbeeld. Apeldoorn is bijna een stad met een leuk winkelcentrum, een centraal plein en een prachtige concertruimte. Harderwijk is een grote plaats aan het water met een mooie boulevard, diverse eetgelegenheden, een gezellig winkelcentrum. In Harderwijk staat ook het Dolfinarium Harderwijk waar u kunt genieten van mooie dolfijnshows en andere zeedieren. In Barneveld kunt u gezellig winkelen en midden in het centrum staat een oude kerk. Als u het leuk vindt, kunt u in het centrum het Nairacmuseum bezoeken. U komt fijn tot rust tijdens een kerstvakantie bij de vakantiehuizen op de Veluwe.

Tot Kerstmis

 • 224dagen
 • 7uren
 • 25minuten
 • 48Seconden
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.