Kies de vakantiehuizen in Krnica voor een gezellige vakantie

Krnica of Carnitia ligt aan de oostelijke kust van Istrië op een hoogte van 195m. Vanaf de vakantiehuizen in Krnica ziet u van ver de kerktoren van St Roco, die dominant de skyline bepaalt. De haven met de vissersboten, de mooie stranden... Lees meer

Informatie

Krnica of Carnitia ligt aan de oostelijke kust van Istrië op een hoogte van 195m. Vanaf de vakantiehuizen in Krnica ziet u van ver de kerktoren van St Roco, die dominant de skyline bepaalt. De haven met de vissersboten, de mooie stranden en het relatief kleine centrum vormen samen een authentiek stukje Kroatië.

De omgeving

Het natuurlijke landschap rondom Krnica is gevarieerd met steile rotsen, richels, plateaus met een mooi uitzicht over de baai en de eilanden. Krnicki Porat is de plaatselijke haven en thuisbasis van de plaatselijke vissersboten. Vissen en duiken zijn twee populaire activiteiten van de toeristen, logisch als u met eigen ogen deze prachtige omgeving ziet. U kunt hier vissen op verse garnalen met de plaatselijke vissers met als afsluiting culinaire verwennerij met een traditioneel visgerecht, liefhebbers van vis dromen hier van. U kunt niet anders als onder de indruk raken van dit natuurlijk landschap. Vanaf de haven kunt u boeken voor een mooie boottocht langs de kustlijn. Informeer op locatie naar de prijzen en mogelijkheden, deze worden vooral georganiseerd op lokaal niveau.

Bezienswaardigheden

Op basis van archeologische vondsten en andere bronnen is Krnica het voormalige Faveria uit de Romeinse tijd, gebouwd op 2km van de heuvel boven de haven. In een grot vlakbij vond men een kist met gouden en bronzen munten eveneens uit de Romeinse tijd. De klokkentoren van St Rocco is gezichtsbepalend voor de plaats, deze zie je niet over het hoofd. In de kerk van St Mary Magdalena vindt u vijf altaren. Liefhebbers van historie zullen hier zeker plezier aan beleven. U treft andere mooie kerken aan in Mutvoran, Kavran, Hreljici of Filipana, de een met mooie symboliek, de ander met mooie religieuze kunst . Vanaf Kavran heeft u een prachtig uitzicht over de baai van Kvarner. Met een vakantie in Krnica kiest u voor gezelligheid, natuur en cultuur.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.