Vakantiehuizen Informatie

Vakantiehuizen in Klek

Klek is een toeristisch dorp aan de noordwestelijke kust van de baai van Klek. De vakantiehuizen in Klek staan in feite aan de Dubrovnik Riviera. Het is een rustige en afwisselende vakantiebestemming in de provincie Karlovac. Lees meer

Informatie

Klek is een toeristisch dorp aan de noordwestelijke kust van de baai van Klek. De vakantiehuizen in Klek staan in feite aan de Dubrovnik Riviera. Het is een rustige en afwisselende vakantiebestemming in de provincie Karlovac. De belangrijkste bron van inkomsten is het toerisme maar dat heeft de gastvrijheid van de Kroaten nog niet professioneel beïnvloed. In het dorp vindt u nog een vierhoekige Monkovi toren met kapel en restanten van muren uit de 18e eeuw. Ook liggen boven in het dorp de restanten van de oude stad Smrdengrad. Ontdekt u zelf wat u daar van terug ziet.

De omgeving

Vanwege de geografishe ligging aan de baai kunt u hier fijn zwemmen en watersporten. Bij Komarna liggen mooie stranden aan de bekende Dubrovnik Riviera. Vanaf hier kunt u mooie boottochten en vistochten boeken en meemaken, heel bijzonder als u van de zee houdt. De Peljesacbrug tussen het schiereiland Peljesac met Klek zit in de planning, maar op dit moment is hier nog geen enkele sprake van. De berg Klek met 1182m hoogte trekt talloze bergbeklimmers, liefhebbers van unieke flora zullen hier unieke exemplaren tegenkomen. Daarnaast vindt u hier diverse grotten als gevolg van het karstlandschap. Vanaf de top van de berg heeft u een mooi uitzicht over Bjelolasici, Risnjak en Ogulin en zelfs de Alpen met heel mooi weer. De berg heeft al vele schrijvers en schilders geïnspireerd. Er is zelfs een legende over heksen op de top van de berg, voor de correcte versie kunt u het beste op locatie informeren. Tijdens een vakantie in Klek kunt u ook een mooie stad bezoeken als Orebic op 50km of het eiland Korcula op 56km. Deze vakantie vult u net zo rustig of actief, gezellig of romantisch in als u zelf wilt.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.