Lastminute vakantiehuizen in Berlijn zijn compleet en voordelig

Een verblijf in Duitsland bij de lastminute vakantiehuizen in Berlijn bruist van activiteiten. Natuurlijk kunt u altijd een rustig plekje opzoeken op een van de pleinen of bij uw eigen accommodatie. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Berlijn


Informatie

Een verblijf in Duitsland bij de lastminute vakantiehuizen in Berlijn bruist van activiteiten. Natuurlijk kunt u altijd een rustig plekje opzoeken op een van de pleinen of bij uw eigen accommodatie. Berlijn is de hoofdstad van Duitsland en de grootste stad van Duitsland. Het ligt aan de rivier de Spree. Toen er nog een DDR was, was Berlijn een belangrijke locatie voor politieke gebeurtenissen. In de tegenwoordige tijd is het een groene Europese stad met 18% aan natuur en parken en 7% aan meren, rivieren en kanalen. Deze stad staat bol van bezienswaardigheden, we laten u hier graag mee kennis maken.

Bezienswaardigheden van de stad

Berlijn en cultuur gaan hand en hand met een lastminutes in Duitsland, hoe kan het ook anders met een dergelijk verleden. De Berlijnse Muur is natuurlijk een heel bekend voorbeeld van historie en bouwkunst. In de zelfde sfeer vindt u hier het Checkpoint Charlie in de Friedrichstrasse en de Televisietoren op het de Alexanderplatz. Een rondwandeling door de stad leidt u langs unieke bekende en onbekende plekjes en monumenten, al of niet met gids of thema of gps systeem. Het Holocaustmonument is misschien een wat minder vrolijk maar wel waardevol monument waar men stil staat bij de bizarre gebeurtenissen in de WOII. Andere bekende gebouwen in de stad is de Rijksdag of de Brandenburger toren. Op de Potzdammer platz zult u veel moderne architectuur aantreffen. Het aanbod van musea is groot vanaf de lastminute vakantiehuizen in Berlijn, gevarieerd en leuk voor jong en oud, wat dacht u van ruim 170 musea in een bruisende stad, kijk op internet als u gericht een museum wilt bezoeken. Een andere manier is uzelf verrassen en genieten van wat u onderweg tegen komt. Het Museumeiland in de Spree huisvest vijf musea zoals het Bode museum en de Alte Nationaalgalerij. Zo vindt u bij het Kulturforum Berlin het Muziekinstrumentenmuseum, u vindt in Berlijn het DDR museum maar ook het Duitse Guggenheimmuseum en wat dacht u van het Filmmuseum. In Dahlem vindt u diverse musea zoals het museum van Aziatische kunst, Etnologisch museum, museum van Europese culturen, museum over de Koude oorlog en het Stasi museum. Kortom; de keus is groot.

Actief genieten in Berlijn

Winkelen in Berlijn is fantastisch in de omgeving van de lastminute vakantiehuizen in Berlijn. U vindt in de stad meerdere winkelstraten en winkelcentra. Afhankelijk van wat u wilt zien en kopen, kiest u de juiste locatie op basis van locale informatie. De Kerstmarkt in Berlijn bruist van feestelijke activiteiten, u vindt hier alles wat te maken heeft met Kerst inclusief Duitse tradities en gerechten en dranken. Uitgaan in Berlijn is altijd leuk, diverse gelegenheden zijn de hele dag, 24 uur per dag open. U kunt in alle prijsklassen uit eten en in diverse stijlen uitgaan. Ook hiervoor kunt u het beste informeren bij uw vakantie adres. U vindt hier bijna alles van mondaine nachtclubs tot een soort van bruin café. Het is maar net waar u zich thuisvoelt.

Tot slot nog wat unieke bezienswaardigheden

Unter den Linden in Berlijn is een bekende laan. Dit zou u echt moeten zien vanaf de lastminute vakantiehuizen in Berlijn. U vindt er nu romantiek en gezelligheid, hier werden vroeger de triomfparades van de SS en de DDR gehouden. In dit deel van de stad kunt u een mooie rondwandeling maken langs bekende gebouwen over bekende lanen. Voorbeelden van bekende gebouwen zijn bijvoorbeeld de Russische ambassade en de Berlijnse staatsopera. De Kurfürstendam is de grootste winkelboulevard in Berlijn in het stadsdeel Charlottenburg. De Karl Marx allee is een grote bekende straat die het stadscentrum met de Alexanderplatz verbinden. Er is zoveel te zien en te doen in deze stad, dat een lastminute in Berlijn altijd de moeite waard is.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.