Luxemburg 0 Villas
Helaas hebben we geen resultaten kunnen vinden voor uw zoekcriteria, maar door uw zoekopdracht aan te passen kunnen wij u vast helpen. Een paar tips om te zoeken: Verwijder filters Vergroot het zoekgebied Zoek op stad, regio, land, huisnaam.Verwijder laatste filter

Villas Luxemburg

Villas in Luxemburg wachten op u voor uw droomvakantie. De speelruimte voor de kinderen, de fijne terrassen, de complete inrichting en het comfort van de accommodaties zijn belangrijke elementen voor uw prettig verblijf in Luxemburg. een vakantie in dit land is vaak een mix van cultuur en natuur, dat zult u ook ervaren als u het fort van Thungen bezoekt, het fort ligt in het natuurpark Drai Eechelen en naast het fort vindt u nog twee musea, dit is een dergelijk voorbeeld van cultuurvakanties in de natuur, perfect te combineren met een wandel- of fietsvakantie in de natuur, het landschap is zeer uitnodigend, dat kunt u niet weerstaan. Verwen u zelf met een bezoek aan een terrasje voor een heerlijk plaatselijk gerecht of anders, denk hierbij aan Diekirchbier, Ardennerham, een wit Moezelwijntje, een paar meer bekende voorbeelden. Boek een villa in Luxemburg en geniet van het leven.

Luxe cultuurvakanties in Luxemburg

Villa’s in Luxemburg zijn in staat u unieke cultuurvakanties te bezorgen. De villa’s met zwembad, de vakanties met huisdier, de speelruimte voor de kinderen, de comfortabele villa’s vormen samen een heerlijke basis voor een prettig verblijf in Luxemburg. De cultuurvakanties in Luxemburg zijn uniek, dankzij de prachtige omgeving en het feit dat Luxemburg een bijzonder land is. Enkele musea die u eigenlijk niet mag missen tijdens uw cultuurvakanties is de Villa Vayban in het stadspark, daar vindt u een prachtige collectie kunst in een natuurlijke omgeving. Zo vindt u ook in Luxemburg een post- en trammuseum, een leuke cultuurvakantie voor alle leeftijden. En wat u zeker niet mag missen is het Victor Hugohuis in Vianden, een zeer interessant Letterkundig museum. Als u een rondwandeling maakt in Luxemburg zult u heel veel architectuur ontdekken zowel in als buiten de musea, maak een stadswandeling en ontdek de vele bezienswaardigheden van deze architectonische cultuurvakanties. Als u van fotograferen houdt, bent u in de stad Luxemburg op de juiste plaats om twee redenen, 1 als u tijdens een stadswandeling begint te fotograferen, houdt u nooit meer op, 2 bezoek de Phototeque, daar vindt u een tentoonstelling van meer dan twee miljoen foto’s, de oudste is uit 1885. Boek een villa in Luxemburg, reden bekend.

Actief genieten op familievakantie

Villa’s in Luxemburg zijn mooie vakantieaccommodaties voor actieve vakanties. De villa’s met zwembad in Luxemburg zijn heerlijk onbezorgd, de vakanties met huisdier zijn een aanrader. De gezellige terrassen bij de villa’s, de speelruimte voor de kinderen, het comfort en de complete inrichting van de villa’s vormen samen een aantrekkelijke vakantieaccommodatie in Luxemburg. U vindt zeer bijzondere actieve vakanties in Luxemburg, zoals het Duits-Luxemburgse natuurpark met een oppervlakte van 357 km2. U kunt hier zeldzame flora en fauna spotten, zwemmen in een beekje, genieten van een wandel- en fietsvakantie in de natuur, een mooie mix van een actieve natuurvakantie in Luxemburg. Bezoek de beroemde markten in Luxemburg, zowel in Luxemburg als in Vianden vindt u een jaarlijkse middeleeuwse kerstmarkt, compleet met traditioneel eten en drinken, ambachtelijk handwerk, heel veel sfeer, huisgemaakte kerstartikelen. Als u hier van houdt, moet u dit een keer meemaken. Als u dan nog niet overtuigd bent van het afwisselende aanbod van actieve vakanties, hier nog twee voorbeelden, in Beaufort en Bourscheid vindt u enkele middeleeuwse burchten, in Clervaux vindt u een kasteel waar zich een oorlogsmuseum gevestigd heeft. Dit zijn stuk voor stuk bijzondere actieve vakanties in Luxemburg die u niet snel zult vergeten. Boek daarom nu een villa in Luxemburg.