Geniet van de voordelige meivakantie bij de vakantiehuizen in Berlijn

De vakantiehuizen voor Meivakantie in Berlijn zijn een goed begin van uw kennismaking met deze Duitse stad. Berlijn is de hoofdstad van Duitsland, het is de grootste stad van Duitsland en de tweede grote stad van de EU. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Berlijn


Informatie

De vakantiehuizen voor Meivakantie in Berlijn zijn een goed begin van uw kennismaking met deze Duitse stad. Berlijn is de hoofdstad van Duitsland, het is de grootste stad van Duitsland en de tweede grote stad van de EU. De stad ligt aan de rivier de Spree. Berlijn is een van de groene steden van Europa met een aanzienlijk percentage aan parken en natuur. Daarnaast heeft de stad een imago van liberale levensstijl, u zou hier relatief goedkoop kunnen wonen en leven en werken en de cultuur met kunst en historie speelt een belangrijke rol in de stad. Breng een bezoek aan deze stad, daarna weet u welke informatie correct is of niet . Elke stad heeft door de jaren heen een beeld van zichzelf opgebouwd, zoals het graag gezien wil worden of zoals het werkelijk is, de waarheid ligt vaak in het midden. De meeste toeristen voelen zich snel thuis in deze stad en u kunt uw verblijf vanaf de vakantiehuizen voor Meivakantie in Berlijn net zo duur of goedkoop maken als u zelf wilt.

Bezienswaardigheden in de stad Berlijn

De stad Berlijn speelde ongewild in de WOII een belangrijke rol. De Berlijnse muur werd dwars door de stad geplaatst, bij de East Side Gallery kunt u de stukken muurontdekken die bleven staan en werden beschilderd door kunstenaars. Tijdens een rondwandeling door de stad zult u nog vijf van de 302 wachttorens aantreffen zoals bij Treptow en bij Potzdammer Platz. De Berliner Mauerweg-muurweg is een fiets-wandelroutes door Berlijn waar vroeger de muur stond, de lengte van deze route is 160km. Het Muurmuseum bij Checkpoint Charlie werd in 1963 geopend. Hier kan iedereen zien en horen en lezen over de diverse manieren waarop men de grens probeerde te passeren van heteluchtbalonnen tot kabelbanen tot tunnels tot ?met het risico dat men gesnapt werd. De bizarre politieke gebeurtenissen tijdens WOII en de Muur heeft talloze monumenten achtergelaten in de stad.

Als u een avondje wilt uitgaan of stappen of uit eten, vindt u talloze mogelijkheden vanaf de vakantiehuizen voor Meivakantie in Berlijn. Informeer op locatie welke uitgaanswijk op dit moment de meeste bezoekers trekt, de toeristen worden altijd snel opgenomen in de uitgaanssfeer. Iets heel anders in deze stad is de Botanische tuin in Berlijn, deze kan bogen op een jarenlange historie. Als u op stap bent met de kinderen, is een bezoek aan de dierentuinen Zoologische Tuin of het Dierenpark Friedrichstraat zeker een aanrader, de Grote dierentuin is het grootste park van Berlijn. U kunt hier fijn rondwandelen in alle rust met een rugzak met lekkers voor de kinderen en de dieren zullen uw harten stelen. Een rondwandeling door de stad of fietstocht geeft u de kans om heel veel mooie plekjes van de stad te ontdekken. Daarom kiest u voor de vakantiehuizen voor Meivakantie in Berlijn.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.