De vakantiehuizen in Oost Engeland zijn gezellig en voordelig

De vakantiehuizen voor Meivakantie in Oost Engeland staan klaar voor u met comfort en gezelligheid. Deze betaalbare accommodaties geven u de kans om een mooi stukje Engeland te ontdekken. Het landschap van Oost Engeland... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Oost Engeland


Informatie

De vakantiehuizen voor Meivakantie in Oost Engeland staan klaar voor u met comfort en gezelligheid. Deze betaalbare accommodaties geven u de kans om een mooi stukje Engeland te ontdekken. Het landschap van Oost Engeland kunt u omschrijven met woorden als rustgevend en romantisch vanwege de bomen, de bossen en de parken vergezeld door de diverse kleine baaien en kreken. Het landelijke karakter is een verademing na een drukke periode in het dagelijkse leven, hier kunt u al uw zorgen van u af laten glijden. De eeuwenoude universiteitsstad Cambridge is een van de parels van Oost Engeland, ontdek hier de prachtige historische gebouwen tijdens een stadswandeling. De stad is langs de rivier de Cam gebouwd. Wist u dat als u van de boot afstapt bij Harwich, direct in Oost Engeland bent? Ontdek ook in de omgeving van de vakantiehuizen voor Meivakantie in Oost Engeland de vele pubs waar u heerlijk kunt eten-engelse stijl. Wandelen en fietsen in de omgeving is een waar genoegen, hier kunt u nog ontspannen en genieten van een wandeling of fietstocht in de natuur.

Norfolk en Suffolk

De graafschappen Norfolk en Suffolk zijn twee populaire locaties voor een vakantiehuis voor Meivakantie in Oost Engeland. Norfolk biedt een vlak landschap met aan de noordkust kliffen en zee. De Norfolk kust heeft een kustlandschap met wandelpaden. Ontdek hier ook het Broads nationaalpark, een beschermd gebied met een waterrijk rivierenlandschap, hier zult u ook windmolends tegen komen. Norfolk is een echte, mooie en oude Middeleeuwse stad met een beroemde kathedraal. Daarnaast vindt u hier mooie badplaatsen zoals Great Yarmouth. Naast aantrekkelijke musea en historische monumenten kunt u hier een fijn strand bezoeken met pier en attractiepark. Bij musea kunt u denken aan het Nelson museum, het Tolhouse of het Sealife centrum. Cromer is een andere kleine badplaats, aan de Norfolk kust. Hier loopt ook de wandelroute langs de hele kust.
Suffolk is een mooi graafschap met Suffolk kust en Heaths. Ontdek vanaf de vakantiehuizen voor Meivakantie in Oost Engeland het kuststadje Aldeburgh, er ligt een kiezelstrand, de gekleurde huizen geven het stadje een unieke sfeer. Wandelen en fietsen in de omgeving is heerlijk en u kunt fijn genieten aan het strand MET strandschoenen. Lavenham is een klein Middeleeuws stadj met mooie historische gebouwen, het Litte Hall museum is zeker een aanrader voor de historici liefhebbers evenals het Ickworth house. Bury St Edmunds is een ander klein stadje met de beroemde gelijknamige kathedraal compleet met abdijruimtes. Twee bekende musea die u hier zult aantreffen zijn; Moyse’s hall museum en het militaire Suffolk Regiment museum. Liefhebbers van bier opgelet, ontdek de bierbrouwerij Green King compleet met rondleiding en proeverij. Daarnaast kunt u in heel Oost Engeland diverse tuinen ingericht met tuinarchitectuur en kunstvoorwerpen bezoeken. De mogelijkheden zijn eindeloos vanaf uw vakantiehuis voor Meivakantie in Oost Engeland, bent u er klaar voor ?

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.