Vakantiehuizen Informatie

Geniet binnen uw budget van uw vakantie bij de vakantiehuizen in Chaam

De vakantiehuizen in Chaam staan in het mooie Noord Brabant. De eerste grote plaats in de omgeving is Breda. Als u rond kijkt in de omgeving van uw accommodatie, ondekt u veel landbouwgebied. Daarnaast zult u hier ook mooie natuurgebieden... Lees meer

Informatie

De vakantiehuizen in Chaam staan in het mooie Noord Brabant. De eerste grote plaats in de omgeving is Breda. Als u rond kijkt in de omgeving van uw accommodatie, ondekt u veel landbouwgebied. Daarnaast zult u hier ook mooie natuurgebieden aantreffen zoals de Chaamse bossen, de Strijbeekse heide, landgoed Hondsdonk en het gebied Chaamse beken. Het is een van dorpen in Noord Brabant waar u een paar interessante historische gebouwen kunt bewonderen. Het Pieter Huysers huis is gebouwd als landgoed op een landgoed, het is af en toe opengesteld voor bezoekers. De Ledevaertkerk is de oude protestantse kerk in het centrum van Chaam. De luidklok en de preekstoel dateren nog uit de originele tijd. Het Raadhuis is een rijksmonument, waar u sfeervol kun trouwen. De Antonius Abtkerk is ingericht met mooie religieuze kunst zoals de preekstoel en houten beelden. Als u kiest voor een verblijf in de vakantiehuizen in Chaam, kan het zijn dat er juist een evenement wordt georganiseerd zoals wielerrondes, paardensportwedstrijden en andere sportieve en culturele happenings.

De omgeving van Chaam

In de omgeving van de vakantiehuizen in Chaam kunt u leuke musea bezoeken zoals het Oudkundig Streekmuseum in Alpen, u vindt hier een zeer divers aanbod van zeer oude voorwerpen. Breda is de eerste grote stad in de omgeving van Chaam. Het is een typisch voorbeeld van een bourgondische Brabantse stad. U kunt in deze leuke stad de hele dag rondkijken zoals op de Grote Markt of bezoek een van de vele musea in de stad. Een stadswandeling in Breda is een plezierige en afwisselende kennismaking met de stad. Op de Grote Markt is het bruisende plein van Breda met terrassen en restaurants. Het historische centrum ligt in de haven van de stad. Vanaf hier kunt u mooie rondvaarttochten maken. De Oude Vishal staat nog steeds op de Vismarktstraat. OLV kerk staat aan de Grote Markt, in deze zelfde kerk werden bekende historische Nederlanders begraven. Het Begijnhof bij het Valkenbergpark staan nog schilderachtige kleine huisjes met kruidentuinen, een washuis en bleekveld. Leuk om te zien, voor de kinderen is het waarschijnlijk een wonderlijk alternatief van de waslijn en de wasmachine. Park Valkenberg is het mooie stadspark achter het kasteel van Breda, het fungeert als historisch monument en rustpunt voor de toeristen in Breda. Als u van winkelen houdt, zult u zeker genieten in Breda. Het centrum is gezellig ingericht met een afwisselend aanbod van winkels en terrasjes. Breda’s museum is gehuisvest in de Chassekazerne waar wisselende tentoonstellingen worden gehouden van religieuze kunst tot middeleeuwse voorwerpen. Een ander bekend museum is het MOTI museum , museum of the image geheel in het licht van de grafische kunst. Kort en goed; Chaam, Breda en Noord Brabant vormen een gezellige vakantiebestemming met voor ieder wat wils.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.