Vier gezellig Oud en Nieuw bij de vakantiehuizen in Berlijn

Kies voor een gezellige en romantische vakantie bij de vakantiehuizen met Oud en Nieuw in Berlijn. Duitsland is een groot land en Berlijn is zowel de grootste als de hoofdstad van Duitsland. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Berlijn


Informatie

Kies voor een gezellige en romantische vakantie bij de vakantiehuizen met Oud en Nieuw in Berlijn. Duitsland is een groot land en Berlijn is zowel de grootste als de hoofdstad van Duitsland. U heeft alle reden voor het kiezen van deze vakantie in Berlijn. De sfeer is in de decembermaand nog bruisender en de grootste Oud en Nieuwjaarsparty van Duitsland vindt jaarlijks plaats bij de Brandenburger Tor. Daarnaast valt er van alles te beleven in een stad als Berlijn.

Actief genieten in de stad Berlijn

Shoppen aan het eind van het jaar heeft vaak drie redenen; kleding voor het eindejaarsfeest, koopjes jagen en sfeer proeven van een stad in deze tijd van het jaar. De Kurfurstendamm zal u met open armen ontvangen net als vele andere straten. Als u alleen rondkijkt en niets koopt, is er nog niets aan de hand. De stad Berlijn biedt dure en goedkope winkels, topmodewinkels maar ook een gezellig winkelcentrum. Op de Straat no.17 wordt in juni jaarlijks de vlooienmarkt gehouden en deze is groot. Daarnaast vindt u in december in Berlijn op diverse plaatsen in de stad Kerstmarkten vol sfeer en produkten gerelateerd aan de Kerst. Een avondje uitgaan of uit eten gaan is op vele manieren mogelijk vanaf de vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in Berlijn, goedkoop en duur, luxe en eenvoudig.

Cultuur in Berlijn

Ontdek de vele culturele bezienswaardigheden in deze stad. U zult al snel merken dat het aanbood gigantisch groot is. Bedenk bijvoorbeeld dat er alleen in Berlijn al 170 musea zijn. Zo vindt u hier monumenten rond de historie rond de DDR en WOII. Mooie voorbeelden zijn de Berlijnse muur, het muurmuseum bij Checkpoint Charlie, muurmonumenten bij Bernauer strasse, de Verzoeningskapel. De East Side Gallery is een stuk van de Berlijnse muur met kunstwerken van 118 kunstenaars, beschouw het als de langste openlucht galerie ter wereld van 1318m. De vakantiehuizen in Duitsland met Oud en Nieuw zijn van alle markten thuis.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.