Ervaar Finland bij de vakantiehuizen in Lapland

Lapland ligt voor een deel in Finland. Ontdek de hoofstad Rovaniemi vanaf de vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in Lapland. De lange winters en het Noorderlicht bepalen voor een groot deel de kleur en het licht van het gebied... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Lapland


Informatie

Lapland ligt voor een deel in Finland. Ontdek de hoofstad Rovaniemi vanaf de vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in Lapland. De lange winters en het Noorderlicht bepalen voor een groot deel de kleur en het licht van het gebied, de een noemt het romantisch en de ander mysterieus. Hoe dan ook, een verblijf in de vakantiehuizen in Lapland is een bijzondere sensatie. U kiest met Finland en Lapland voor een dunbevolkt gebied. U vindt hier tijdens uw vakantie in de winter nog echt veel sneeuw. Als u in de gelegenheid bent om een tocht met de sneeuwscooter te maken, grijp deze kans. De natuurlijke omgeving is zo stil en rustig en verlaten dat u denkt dat u alleen op de wereld bent, totdat u een print van een rendier in de sneeuw ziet, heel indrukwekkend. De ligging zo dichtbij de Noordpool geeft deze vakantie nog een extra dimensie. Nog even praktisch voor dat ik verder ga met deze kennismaking, zorg voor goede en warme kleding aansluitend bij het door u gekozen seizoen en zorg dat uw budget in orde is. Lapland en Finland is niet de meest goedkope vakantiebestemming, maar u krijgt wel waar voor uw geld.

Genieten in Fins Lapland

De Saami, is de etnische groep die oorspronkelijk in Lapland woonden, onlosmakelijk verbonden met de rendieren. De Kerstman is een legendarisch en meer toeristisch onderdeel van het Finse Lapland. Santaclausvillage is een het dorpje van de Kerstman. Het is toeristisch maar het verstoort niet de kerstsfeer, hier vindt u het huis van de kerstman. De Antarctische cirkel loopt dwars door het dorp. Activiteiten in de omgeving zijn raften, tocht met slede en sledehonden of rendieren, varen in traditionele boten, sneeuwmobiel rijden, ijsklimmen. De natuurlijke omgeving is zo overweldigend dat elke bezienswaardigheid nog unieker en u vindt de vakantievakantiehuizen voor Oud en Nieuw in Lapland op de mooiste plekjes.. Artikum is een onderzoekcentrum over de Laplandse cultuur en natuur compleet met museum over de vroegere levenswijze en de multimedia voorstelling over het Noorderlicht. Ranua Wildlifepark huisvest ruim 60 antarctische diersoorten naast andere diersoorten. De Ounasvaaar is een van de bergen of heuvels in het Fins fjelds genoemd , deze liggen vlakbij de hoofdstad Rovaniemi. In de winter kunt u hier skien, snowboarden, skispringen, langlaufen . Buiten het sneeuwseizoen kunt hier wandelen, mountainbiken, muurklimmen, sportschool in de openlucht bezoeken.

Rovaniemi

Deze hoofdstad is een van de toeristische trekpleisters vanaf de vakantiehuizen in Lapland. Natuurlijk vindt u hier het Santa Claus Village. Daarnaast kunt u hier gezellig winkelen, lekker uit eten gaan en het is hier het hele jaar Kerst. U kunt hier uw kerstkaarten met een officiele stempel van de Kerstman versturen, en dat kan niet iedereen !!! Een vakantie in Lapland is een onvergetelijke ervaring als u van natuur en cultuur houdt.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.