+31 (0)38 333 01 01 Menu

Menu 

Faciliteiten & Vakantiemogelijkheden

Proef de Kerstsfeer bij de vakantiehuizen in Frankrijk

Een vakantie bij de vakantiehuizen met Oud en Nieuw in Frankrijk is een goed begin van het nieuwe jaar. Een vakantiehuis in Frankrijk is goede basis voor gezellige dagen in de decembermaand onder de Franse winterzon. Lees meer

Populaire bestemmingen

Alle regio’s in Frankrijk

Speciale Vakantiehuizendeals in Frankrijk

Informatie

Een vakantie bij de vakantiehuizen met Oud en Nieuw in Frankrijk is een goed begin van het nieuwe jaar. Een vakantiehuis in Frankrijk is goede basis voor gezellige dagen in de decembermaand onder de Franse winterzon.

Exotische vakantie aan de kust

De Franse kust is een van de vele locaties waar u op een bijzondere en exotische manieren de jaarwisseling kunt ervaren. Velen hebben een beeld van Oud en Nieuw met koude nachten, vuuwerk en champagne. De champagne glazen op het Franse strand tijdens de jaarwisseling misstaan niet, u zou het moeten proberen. De Franse kust biedt prima omstandigheden voor een exotische vakantie.

Actief genieten in de bergen

Op wintersport vanaf de vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in Frankrijk is een goed idee. De sneeuwzekerheid is groot, de skiresorts draaien op volle toeren, er worden leuke feesten en activiteiten georganiseerd voor jong en oud, romantiek en gezelligheid vieren hoogtij. In de Franse Alpen liggen prachtige skigebieden zoals les Trois Vallees. U vindt hier maar liefst 600km aan skipistes, 180 liften op hoogtes tussen 1300 en 3200m. Dit gebied verbindt zowel de grote als kleinere skioorden met elkaar. Een kleiner skigebied ideaal voor familievakanties vindt u bij Aussois. Er liggen hier 21 skipistes in alle kleuren, de 10 liften verbinden de gebieden plezierig met elkaar. U vindt de pistes op hoogtes tussen 1500 en 2750m. Vlakbij ligt het skigebied van la Norma en Valfrejus met nog eens 65km aan skipistes. Voordat u een vakantiehuis in Frankrijk boekt, informeer naar de skipistes, op deze manier voorkomt u sportieve teleurstellingen.

Gezelligheid en romantiek in de steden

Wat u natuurlijk ook kunt doen is kiezen voor een vakantiehuis voor Oud en Nieuw in Frankrijk bij een mooie Franse stad. U kunt kiezen uit vele steden maar er zijn een paar overeenkomsten. De Fransen houden van lekker eten, ze ontvangen de toeristen gastvrij en zeker in de decembermaand hangt de gezelligheid en romantiek in de lucht. Onder deze omstandigheden kijkt u terug op een onvergetelijke vakantie in Frankrijk.