+31 (0)38 333 01 01 Menu

Menu 

Faciliteiten & Vakantiemogelijkheden

Vakantiehuizen voor Oud en Nieuw Noorwegen

Heeft u nood aan pauze na alle kerstdrukte? Bent u op zoek naar een schuilplaats om te ontsnappen aan de nieuwjaarsdrukte? Boek dan één van Bungalow.Net´s vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in Noorwegen... Lees meer

Populaire bestemmingen

Alle regio’s in Noorwegen

Speciale Vakantiehuizendeals in Noorwegen

Informatie

Heeft u nood aan pauze na alle kerstdrukte? Bent u op zoek naar een schuilplaats om te ontsnappen aan de nieuwjaarsdrukte? Boek dan één van Bungalow.Net´s vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in Noorwegen en beleef een ontspannende Nieuwjaarsvakantie in Noorwegen!

Een gezellig nieuwjaar in NoorwegenOp Oudejaarsavond staat gezelligheid centraal in Noorwegen. Nieuwjaar in Noorwegen is de perfecte gelegenheid om uzelf te verwennen met een traditionele lutefisk, kalkoen of kreeft. Uiteraard kunt u Oudejaarsavond ook doorbrengen in uw comfortable vakantiewoning en de champagne ontkurken naast het haardvuur.

Nieuwjaarsdiner in NoorwegenAls u wat calorieën wilt verbranden na het overvloedige diner op oudejaarsavond in Noorwegen, kunt u een wandeling maken in de natuur en proeven van de frisse Scandinavische lucht. Mocht u toch nog honger hebben, kunt u zoals echte Noren, een worst grillen op een zelfgemaakt kampvuur. U kunt zelfs gaan ijsvissen tijdens uw Nieuwjaarsvakantie in Noorwegen en uw eigen nieuwjaarsdiner vangen! Boek vandaag uw vakantiehuis voor Oud en Nieuw in Noorwegen en droom van uw Nieuwjaarsvakantie in Noorwegen!