+31 (0)38 333 01 01 Menu

Menu 

Faciliteiten & Vakantiemogelijkheden

Oud en Nieuw vieren in de vakantiehuizen van Tsjechie is leuk en betaalbaar

Boek een vakantiehuis voor Oud en Nieuw in Tsjechië voor een onbezorgde vakantie. Op uw eigen plekje in Tsjechië kunt u feesten, koken of lekker van uw rust genieten in het mooie vakantieland Tsjechië. Lees meer

Populaire bestemmingen

Alle regio’s in Tsjechië

Speciale Vakantiehuizendeals in Tsjechië

Informatie

Boek een vakantiehuis voor Oud en Nieuw in Tsjechië voor een onbezorgde vakantie. Op uw eigen plekje in Tsjechië kunt u feesten, koken of lekker van uw rust genieten in het mooie vakantieland Tsjechië. Liefhebbers van historische bezienswaardigheden kunnen van alles zien en bezoeken zoals het historische dorp Holasovice of de tuinen en kasteel van Kromeriz. De Kerstmarkten worden door steeds meer mensen bezocht. De grootste en populairste op dit moment is de kerstmarkt in Praag. Deze sfeervolle markt in de entourage van historische gevels en feestverlichting is heel aantrekkelijk om te bezoeken. U vindt hier kersttradities, Tsjechische kerststallen, lekkernijen en alles wat bij de kerst hoort. Bij Brno vindt u een kerstmarkt in een historische sfeer en omgeving. In Cesky Krumlov ontdekt u bijvoorbeeld de natuurlijke snack op de markt, geroosterde kastanjes. Voor hen die het niet kennen, proberen, dit mag u niet missen.

Wintersport in Tsjechië

We laten u graag kennismaken met de gezellige wintersportvakantie in Tsjechië. Pec pod Snezkou is een van de grootste skigebieden bij het Reuzengebergte met als hoogste berg de Snezka. Het aanbod van 22km aan langlaufloipes en de mooi gelegen skipistes in een natuurlijk landschap is groot. Er is een aantrekkelijk funpark in het zelfde gebied. De hellingen van Hnedy Vrch en Javor bieden behoorlijk wat sportieve uitdagingen. De rodelbaan is een andere activiteit in de sneeuw bij Pec Pod Snezkou. En of dat nog niet genoeg is, de goed verzorgde schaatsbaan ligt in de winter startklaar voor gebruik. Bij Janske Lazne vindt u verlichte avondpistes, sleebaan, 12km aan pistes, 50km aan langlaufloipes, ski- en snowboardschool. Dit is een gezellige en sportieve eindejaarsvakantei in Tsjechië.

Conclusie ;

Een vakantie bij de vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in Tsjechië is all-round met wintersport, decemberattracties, historie, lekker eten en cultuur. Begin het nieuwe jaar op een plezierige manier in Tsjechië.