+31 (0)38 333 01 01 Menu

Menu 

Faciliteiten & Vakantiemogelijkheden

Vakantiehuizen voor Oud en Nieuw Turkije

Krijgt u maar niet genoeg van de kerstsfeer, de versieringen en de kerstman? Breng u Oud en Nieuw vakantie in Turkije door. Op Oudejaarsavond kunt u nog steeds de kerstsfeer opsnuiven op uw Oud en Nieuw vakantie in Turkije. Lees meer

Populaire bestemmingen

Alle regio’s in Turkije

Speciale Vakantiehuizendeals in Turkije

Informatie

Krijgt u maar niet genoeg van de kerstsfeer, de versieringen en de kerstman? Breng u Oud en Nieuw vakantie in Turkije door. Op Oudejaarsavond kunt u nog steeds de kerstsfeer opsnuiven op uw Oud en Nieuw vakantie in Turkije.

Maak kennis met de Turkse keuken op uw Nieuwjaar vakantie in Turkije

Een Nieuwjaar vakantie in Turkije is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de Turkse keuken, die tot één van de beste ter wereld behoort (na de Franse, de Chinese en de Italiaanse). Geniet van een reeks traditionele gerechten, zoals kebab, baklava en lokum, voor u het bruisende nachtleven induikt in steden zoals Istanboel, Bodrum en Marmaris.

Culturele nieuwjaarsuitjes in Turkije

Er is geen reden om u te vervelen in de dagen voor of na Nieuwjaar tijdens uw Oud en Nieuw vakantie in Turkije. Turkije is een prachtig land waar vele wonderlijke nieuwjaarsuitstapjes mogelijk zijn. Tijdens uw Nieuwjaar vakantie kunt u historische sites, zoals Göbekli Tepe, Efeze of Pergamon, bezoeken. Boek uw vakantiehuis voor Oud en Nieuw in Turkije vandaag en combineer plezier, zon en cultuur op uw Nieuwjaar vakantie in Turkije!