Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

De vakantiehuizen op Madeira ontvangen u met open deuren

De omgeving van de vakantiehuizen op Madeira is uniek. Deze eilandengroep ligt midden in de Oceaan met ideale omstandigheden voor watersport en zwemmen, het hele jaar door. Hoe kan het ook anders als de zon het hele jaar door schijnt. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Madeira


Informatie

De omgeving van de vakantiehuizen op Madeira is uniek. Deze eilandengroep ligt midden in de Oceaan met ideale omstandigheden voor watersport en zwemmen, het hele jaar door. Hoe kan het ook anders als de zon het hele jaar door schijnt. Liefhebbers van natuur vinden aan de kust rustige strandjes afgebakend door hoge kliffen die recht in de zee verdwijnen, als een mes rechtop in het water. U vindt hier misschien wat minder zandstranden maar bij de vakantiehuizen op Madeira is bijna altijd een zwembad.

Actief genieten aan de kust van Madeira

De jachthaven in Funchal is een paradijs voor de liefhebbers van watersport zoals zeilen, jetski, waterski, parazeilen tijdens een vakantie op Madeira. Aan de kust van Jardim do Mar en Paul do Mar vindt u perfecte natuurlijke omstandigheden voor de surfsport . De stranden van Madeira zijn vaak kiezelstranden. Op het buureiland Porto Santo ligt een zandstrand van 8km lang, dit beantwoord meer aan het ideale strand van veel toeristen. Bij Porto Moniz kunt u het natuurzwembad van Porto Moniz ontdekken, letterlijk omringd door de rotsen. Een bootexcursie of cruise langs de kust is een bijzondere manier om te genieten van de kust van Madeira. Luieren aan het dek is heerlijk, fotograferen en filmen wat u ziet is uniek maar zonnen en zwemmen en vissen is ook heel plezierig. Het ziet er toch weer heel anders uit vanaf zee.

Cultuur op Madeira

Vanaf de vakantiehuizen op Madeira kunt u bijzondere plaatsen en dorpen bezoeken. Camacha is daar een voorbeeld van, het is een oud dorp op 700m hoogte , het is het Dorp van de rietvlechters. U vindt hier nog diverse oude Engelse vakantievilla’s. Het plein Largo da Achada met de witte kerk moet u echt zien als u in de buurt bent, op vakantie in Madeira. Camara de Lobos is een schilderachtig vissersdorp, het Dorp van de zeehonden. De haven is grotendeels gevormd uit zwarte vulkanische rotsen, een langgerekte natuurlijke haven. De visvangst wordt in de morgen tussen 7 en 8 uur aangeboden op de markt, een bijzondere ervaring voor de toeristen. In het zelfde dorp vindt u ook een van de diverse wijnproeverijen. Madeira wijnen hebben hun eigen fanclub net zoals het eiland Madeira zelf. Ze kunnen altijd nieuwe leden gebruiken.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

 • Vertrouwen

  Ons bedrijf heeft een hoge waardering van onze gasten ontvangen op TrustPilot.

  stars

  505 beoordelingen 8.2