Onze mooie vakantiehuizen op Mallorca staan op prachtige locaties

Een vakantie op Mallorca is altijd prijs! Dit grootste eiland van de Balearen is razend populair vanwege de mooie badplaatsen zoals El Arenal, Playa de Mallorca en Playa de Palma. En voor wandelaars en fietsers is een vakantie op Mallorca ook ideaal. Lees meer

Informatie

Een vakantie op Mallorca is altijd prijs! Dit grootste eiland van de Balearen is razend populair vanwege de mooie badplaatsen zoals El Arenal, Playa de Mallorca en Playa de Palma. En voor wandelaars en fietsers is een vakantie op Mallorca ook ideaal.

Palma de Mallorca

Waar je ook zit in een van onze vakantiehuizen op Mallorca, je wilt iets van het eiland zien. Een van de mooiste haventjes is Porto Christo waar ook de grotten van Ham en Drach samen met het ondergrondse meer Lago de Martel te vinden zijn. Ga mee met een rondleiding en ontdek de schoonheid van deze grotten zelf. De hoofdstad Palma de Mallorca heeft alles wat je van een subtropisch eiland mag verwachten. Palmbomen, terrasjes, een mooie jachthaven en pittoreske straatjes en pleintjes. De mooie kathedraal uit de 13e eeuw en het kasteel zijn juweeltjes van bouwkunst. Vanaf Playa de Palma zijn er allerlei boottochtjes te maken naar een van de stille strandjes in de omgeving.

Genieten van de natuur

Vanuit elk vakantiehuisje op Mallorca kun je erop uit om je te vermaken. Het Katmandu Park in Mageluf net ten zuiden van Palma is een bijzonder technisch themapark waar kinderen van alles zelf kunnen ontdekken. Het park heeft ook traditionele spelattributen die je in een pretpark kunt verwachten. In het Natuurpark La Reserva kunnen bezoekers tal van outdoor-activiteiten beleven. Je kunt hier oriëntatiewandelingen maken, rotsklimmen, mountainbiken, schatzoeken en nog veel meer. De Waterparken Aquacity in El Arenal en Aqualand in Magaluf zijn voor veel mensen absolute toppers waar jong en oud samen kunnen genieten. Zon, water, plezier en ontspanning zorgen ervoor dat ouders en kinderen zich uitstekend vermaken. De parken beschikken beide over vele waterglijbanen en allerlei attracties die in een aantrekkelijk groene omgeving geplaatst zijn met overal picknickplaatsen, restaurants en bars. Vanuit een van onze vakantiehuizen op Mallorca is plezier maken altijd dichtbij. De rijke cultuur van dit land ontdekt u het beste door een vakantiehuis in Spanje van Bungalow.Net te boeken.
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.