Vakantieplezier bij vakantiehuizen in Svojanov u Moravske

Ontdek de mooie vakantieregio Moravië vanaf de vakantiehuizen in Svojanov u Maravske Trevobe. De vakantie accommodaties zijn een belangrijk onderdeel van deze regio. U kunt hier ontspannen op vakantie met gevarieerde mogelijkheden voor... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Svojanov u Moravské Trebové


Informatie

Ontdek de mooie vakantieregio Moravië vanaf de vakantiehuizen in Svojanov u Maravske Trevobe. De vakantie accommodaties zijn een belangrijk onderdeel van deze regio. U kunt hier ontspannen op vakantie met gevarieerde mogelijkheden voor een rustig of actief vakantieverblijf of misschien wel van allebei wat!

Actief genieten

In de omgeving kunt u dankzij de natuurlijke omgeving diverse buitenactiviteiten ontdekken zoals tennis of een ballonvaart maken. Er is een visvijver in de omgeving en de routes voor een wandeling of mountainbiketocht vindt u hier in soorten en maten. Paard rijden in de natuur is heerlijk hier. Voor de kenners; het landschap biedt mogelijkheden voor het ontdekken van paddenstoelen. In Moravska Trebova kunt u het aquapark met glijbanen en waterattracties bezoeken, leuk als u op stap bent met de kids, houdt er rekening mee dat het een openluchtpark is. Bezoek het natuurzwembad en visbijver bij Svitavy. Liefhebbers van natuur zullen zeker plezier beleven aan de karstgrotten bij Jeskyne Javorricko compleet met rondleiding en mooie wandelroutes. De eerste golfbaan ligt ongeveer 40km verderop.

Bezienswaardigheden

Rondkijken in de omgeving is een plezierige bezigheid tijdens uw vakantie in Svojanov u Maravske Trebove. In Moravska Trebova is een stadswandeling leuk, ontdek de mooie en unieke plekjes. Bezoek het kasteel met bogen, kruisberg en kruisweg. Ontdek het museum met Egyptische kunst en Hollandse schilderkunst. De kastelen Bouzov of het kasteel Usov zijn twee mooie kastelen die u kunt bezoeken in dit prachtige vakantiegebied Moravië. Een bezoek aan de stad Svitavy is een andere aanrader. De bron van Svitava is het einddoel van een van de wandelingen bij de stad. Verder vindt u hier een lange winkelgalerij drie kerken en een stadspark ter nagedachtenis van Oskar Schindler. Olomouc is de derde stad van het land, de dierentuin en het gezellige centrum zijn een paar van de aantrekkelijke plekjes in deze stad. Wat u ook doet , doe iets wat u echt leuk vindt voor een onvergetelijke vakantie in Svojanov u Maravske Trebove.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.