+31 (0)38 333 01 01 Menu

Menu 

Faciliteiten & Vakantiemogelijkheden

Vakantiehuizen voor een weekendje weg Griekenland

Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Griekenland is de keus gauw gemaakt voor een ontspannen strandvakantie. Een last minute weekendje weg aan de Griekse kust is pure ontspanning en vakantieplezier. Lees meer

Populaire bestemmingen

Alle regio’s in Griekenland

Speciale Vakantiehuizendeals in Griekenland

Informatie

Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Griekenland is de keus gauw gemaakt voor een ontspannen strandvakantie. Een last minute weekendje weg aan de Griekse kust is pure ontspanning en vakantieplezier. Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Griekenland kunt u mooie badplaatsen ontdekken zoals Parga in Epirus met een gezellig centrum, leuke dagtochten en mooie stranden. Denkt u ook aan Santorini vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Griekenland, een scootertoer en een frisse duik aan het strand bij Kamari is fantastisch. Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Griekenland is Mykonos een aanrader. Het is een mondain eiland van Griekenland met smalle straatjes, mooie stranden met gezellige strandparty’s, witte huizen en blauwe accenten. Griekenland is een geweldig vakantieland.

Boek nu uw weekendje weg in Griekenland 

Verwen uzelf met een cultuurvakantie in Griekenland, boek nu uw weekendje weg in Griekenland. Al komt u ogen en tijd tekort, een cultureel weekendje weg in Griekenland is fantastisch. Athene is de perfecte locatie voor uw stedentrip tijden een weekendje weg in Griekenland. Deze stad wordt wel omschreven als een historisch openluchtmuseum. Andere culturele bezienswaardigheden tijdens een weekendje weg in Griekenland zijn de tempel van Poseidon op Kaap Sounion bij Attica, de Agios Nikolaos Ragavas kerk of de Agoramarkt in het oude Athene-ooit het politieke centrum van de stad. Tijdens een cultureel weekendje weg in Griekenland moet u de Akropolis in Athene gezien hebben volgens de insiders. Liefhebbers van cultuur gaan uit hun dak in Griekenland.

Een weekendje weg tijdens de feestdagen met de familie in Griekenland 

Ontdek Kreta tijdens een weekendje weg tijdens de feestdagen met de familie in Griekenland. U vindt op Kreta massatoerisme, cultuur en superrustige plekjes midden in de natuur. Tijdens een weekendje weg in Griekenland kunnen jongeren na een heerlijk dagje strand gezellig uitgaan met leeftijdgenoten aan de noordkust. De zuidkust is ideaal voor hen die een rustig weekendje weg met de familie in Griekenland zoeken. U vindt hier rustige zandstranden en traditionele bergdorpen, ook zeer geschikt voor een romantisch weekendje in Griekenland. T Gedurende een weekendje weg tijdens de feestdagen met de familie in Griekenland vindt u alles voor een geslaagde vakantie; strandvakantie, watersport, zonnebaden, duikvakantie, snorkelen, wandelvakantie, surfen, zeilen, gezellige terrasjes, lekker eten en drinken.