De vakantiehuizen in Londen staan klaar voor u

Vanaf de vakantiehuizen voor een weekendje weg in Londen kunt u op een comfortabele manier de stad verkennen. U kunt de auto laten staan, de metro is een allround systeem waarmee u de hele stad kunt ontdekken... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Londen


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen voor een weekendje weg in Londen kunt u op een comfortabele manier de stad verkennen. U kunt de auto laten staan, de metro is een allround systeem waarmee u de hele stad kunt ontdekken, met een dagkaart of een weekendkaart. Londen is de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk en het is de grootste stad van Engeland. Het is ook een van de vier wereldsteden samen met Parijs, Tokio en New York. U vindt hier mooie werelderfgoederen beschermd door UNESCO zoals de Tower of Londen, de Greenwich , de Kew tuinen en de Westminister monumenten. Dit alles geeft wel aan dat deze stad een belangrijke rol speelt en niet alleen binnen het Verenigd Koninkrijk.

Bezienswaardigheden in Londen

De Thames is een van de bezienswaardigheden die u zult ontdekken vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Londen. Hoewel dezelfde rivier ook problemen gaf in verband met overstromingen is het ook de rivier met prachtige bruggen die de stad een eigen sfeer geven. Een wandeling langs de Thames is gezellig en u komt op mooie plekjes langs de oever van de rivier. De architectuur is een ander culturele bezienswaardigheid waar zeker de liefhebbers en kenners van zullen genieten. U zult hier diverse bouwstijlen ontdekken vawege de diverse architecten die in de stad aan het werk zijn geweest. Bovendien heeft de stad een paar grote branden overleefd waarbij sommige historische gebouwen niet altijd ongehavend uit de strijd kwamen, renovaties vonden niet altijd plaats of in een andere setting. Parken is een ander kenmerk van de stad, elke buurt lijkt wel een park te hebben. Het bekendste park is wel Hyde park waar talloze evenementen worden georganiseerd, vaak grootse muziek concerten zoals Last Night of the Proms. Wat dacht u van pleinen in Londen, u vindt ze overal met bekende namen. Denkt u hierbij aan Trafalgar Square of Piccadilly Circus. Vaak vormt een plein een groep van uitgaanscentrum en terrasjes waar het uitgaansleven heel gezellig kan zijn. Het Leicester plein huisvest de uitgaanswijk West End, zeer beperkt toegankelijk voor motorvoertuigen en eenvoudig toegankelijk voor voetgangers met openbaar vervoer. Kies voor een stadswandeling door de stad langs het huis van het Parlement met de Big Ben of de Tower van Londen. Deze laatste is geen toren maar een vesting. Het fungeerde als koninklijk paleis, als gevangenis en nu kunt u er een museum bezoeken waar onder meer de Britse kroonjuwelen bewonderd kunnen worden. Dit trekt het hele jaar door duizenden bezoekers, zomer en winter vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Londen. Een typisch Engelse ervaring is een bezoek aan een pub, waar diverse biersoorten worden geschonken. Deze pubs hebben een eigen sfeer en gedragscode, waar de toeristen gastvrij gedoogd worden. Een spelletje dart of het samen bekijken van een voetbalmatch is een van de gewone activiteiten in deze pubs. Een weekendje Londen is tekort als u alles wilt zien vanaf de gezellige vakantiehuizen in Engeland.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.