+31 (0)38 333 01 01 Menu

Menu 

Faciliteiten & Vakantiemogelijkheden

Vakantiehuizen voor een weekendje weg in Veluwe

Bij de vakantiehuizen voor weekendje weg op de Veluwe kunt u in alle rust genieten van de natuur. Nationaal park de Hoge Veluwe is een prachtig stuk natuur waar u alles vindt voor een complete vakantie... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Veluwe

Informatie

Bij de vakantiehuizen voor weekendje weg op de Veluwe kunt u in alle rust genieten van de natuur. Nationaal park de Hoge Veluwe is een prachtig stuk natuur waar u alles vindt voor een complete vakantie vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg op de Veluwe. Het nationaalpark is tijdens een weekendje weg op de Veluwe een paradijs voor de fietsvakantie, Onderweg komt u de kudde bizons tegen voor natuurlijk evenwicht van het landschap zorgen. Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg op de Veluwe kunt u kiezen voor kunst bij het Kroller Muller museum met schilderijen van van Gogh, Picasso, Leger en Mondriaan. Het jachthuis St Hubertus biedt kunst en rondleidingen tijdens een weekendje weg op de Veluwe. Het Museonder is een ondergrondsmuseum met bezoekerscentrum van het park.

Een cultureel weekendje weg op de Veluwe is geweldig

Bezoek tijdens een cultureel weekendje weg op de Veluwe Harderwijk. Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg op de Veluwe kunt u genieten van het historische en gezellige centrum, de diverse monumenten, de Vischpoort en de Smeepoort. Net bij het centrum kunt u kiezen voor de wandelboulevard met de heerlijkste verse visgerechten en palingrokerijen. Tijdens een vakantie met kinderen en weekendje weg op de Veluwe is een bezoek aan het Dolfinarium spectaculair voor jong en oud. Bij Voorthuizen kunt u het speelgoedmuseum bezoeken, elke generatie vindt hier eigen sentiment. In Barneveld kunt u vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg op de Veluwe het Nairacmuseum bezoeken. Kijk rond in de dorpen met de auto, fiets of motor en proef de sfeer van de Veluwe.

Een weekendje weg op de Veluwe in de natuur is fantastisch

Geniet van de natuur vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg op de Veluwe. Denkt u hierbij aan de Koninklijke Houtvesterij Het Loo. Het is een groot bosgebied bij Apeldoorn. De fietsroutes en wandelroutes zijn talrijk aanwezig door de bossen en heidevelden. Ontdek vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg op de Veluwe het Park en huis Sonsbeek,iets wat u niet mag missen. Het is een beukenbos met fonteinen, watervallen en vijvers. Het bezoekerscentrum, de Witte watermolen en de wandel- en fietsvakantie maken dit park tot een populaire bestemming voor een dagje uit. Tijdens een weekendje weg op de Veluwe is Park Zijpendaal aantrekkelijk, een landschapspark en landgoed. Hier vindt u natuur, vijvers, een speelweide en trimbaan. Geniet van en in de natuur tijdens een weekendje weg op de Veluwe.