+31 (0)38 333 01 01 Menu

Menu 

Faciliteiten & Vakantiemogelijkheden

Vakantiehuizen voor een weekendje weg Polen

Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Polen kunt u eindeloos genieten van de natuur. Zo kunt u de houten kerken van zuidelijk Klein Polen bezoeken vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Polen... Lees meer

Populaire bestemmingen

Alle regio’s in Polen

Speciale Vakantiehuizendeals in Polen

Informatie

Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Polen kunt u eindeloos genieten van de natuur. Zo kunt u de houten kerken van zuidelijk Klein Polen bezoeken vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Polen of de oude stad Zamosc of de vredeskerken in Jawor en Swidnica. Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Polen kunt u ook kiezen voor het ex-vernietingskamp Auschwitz-Birkenau. Hier kunt u kennis maken met de bizarre gebeurtenissen tijdens de WO II in het kamp. Het kasteel van de Duitse ridderorde in Malbork is een aanrader vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Polen. Een heel bijzondere bestemming vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Polen is het architectonisch en parklandschap- en pelgrimspark KalwariaZebrzydowska. Ontdek het zelf.

Boek nu uw weekendje weg in Polen voor een gezellige stedentrip 

Kies voor een gezellige stedentrip in Krakau, boek nu uw weekendje weg in Polen. Krakau is een van de oude steden van Polen, ideaal voor een romantisch weekendje weg in Polen. Geniet van de mix van cultuur, sfeer en actie tijdens een weekendje weg in Polen. Het historische centrum van Krakau met de bijzondere architectuur is zeker het bekijken waard tijdens een last minute weekendje weg in Polen. Jaarlijks vindt u in Krakau in december de talloze kerststallen met kenmerken van de stad. Tijdens een weekendje weg in Polen kunt u musea bezoeken zoals historisch museum Miasta Krakowa over de historie van de stad, museum van geschiedenis van fotografie dankzij de vele artiesten in de stad of Oskar Schindler’s fabriek als oorlogsmonument.

Een weekendje weg tijdens de feestdagen met de familie in Polen 

Kies voor een actief weekendje weg tijdens de feestdagen met de familie in Polen. Met een actief weekendje weg in de natuur en een weekendje weg met de feestdagen met de kinderen in Polen kunt u zomer en winter genieten in Zakopane in de regio Podhale. De wintersportvakantie met skisport en snowboarden en langlaufen is heerlijk tijden een weekendje weg tijdens de feestdagen met de familie in Polen. U vindt tradities, cultuur en gezelligheid tijdens een weekendje weg tijdens de feestdagen met de kinderen in Polen. In de zomer is Zakopane is een paradijs voor wandelaars, rustzoekers in de natuur en mountainbikers. Neem de kabelbaan naar het Tatragebergte voor het schitterende uitzicht, geniet van uw weekendje weg in Polen.