+31 (0)38 333 01 01 Menu

Menu 

Faciliteiten & Vakantiemogelijkheden

Vakantiehuizen voor de Zomervakantie in Veluwe

Tijdens de vakantie vanaf de vakantiehuizen voor zomervakantie op de Veluwe kunt u in de vrije natuur genieten van uw rust en activiteiten. Zo kunt u kiezen voor het Veluwse Zwerfpad, een streekpad en stevige wandelroute over de Veluwe. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Veluwe

Informatie

Tijdens de vakantie vanaf de vakantiehuizen voor zomervakantie op de Veluwe kunt u in de vrije natuur genieten van uw rust en activiteiten. Zo kunt u kiezen voor het Veluwse Zwerfpad, een streekpad en stevige wandelroute over de Veluwe. Daarnaast vindt u vanaf de vakantiehuizen voor zomervakantie op de Veluwe vele kilometerslange wandelnetwerken, dit is werkelijk genieten voor de wandelaars. De Veluwemeertocht is een wintertocht op natuurijs, een ijsklassieker in Nederland. Tijdens een zomervakantie op de Veluwe kunt u naast deze twee specifieke voorbeelden eindeloos fietsen, wandelen en mountainbiken naar uw eigen vermogen en inzicht. De actieve zomervakantie op de Veluwe bruist van energie.

Ontdek Arnhem tijdens de zomervakantie op de Veluwe

Vanaf de vakantiehuizen voor zomervakantie op de Veluwe is een bezoek aan Arnhem een dagvullende dagexcursie. Het aanbod van musea in Arnhem is groot en gevarieerd zoals het Arnhems Oorlogsmuseum, Centrum voor Beeldende kunst of Bronbeek. En wat dacht u van het Nederlands Watermuseum of Wijnmuseum of Openluchtmuseum tijdens de zomervakantie op de Veluwe. Een stadswandeling door Arnhem is zeker een aanrader, u komt langs monumenten als de Stokvishal, de Korenmarkt of het Duivelshuis. De topper in de winter is de kerstmarkt Warm Winter Weekend. Zomer en winter is Arnhem een prachtige bestemming voor uw vakantie op de Veluwe. Zo heeft elke stad zijn eigen charme en bezienswaardigheden tijdens een zomervakantie op de Veluwe.

Kies voor een zomervakantie op de Veluwe met kinderen

De zomervakantie op de Veluwe met kinderen is niet compleet zonder een bezoek aan een park. Apenheul in Apeldoorn is een prachtig park met heel veel dieren in een ‘natuurljke’ omgeving. Bezoek de Burgers Zoo in Arnhem is een fantastische dierentuin met tropische tuin en bijzondere dieren vanaf de vakantiehuizen voor zomervakantie op de Veluwe. In Braamt kunt u het land van Jan Klaassen bezoeken met poppentheater, waterspeeltuin en binnenspeeltuin, leuk tijdens de zomervakantie op de Veluwe. Kinderparadijs Malkenschoten in Apeldoorn biedt een speeltuin, midgetgolf en veel meer, leuk voor jonge en oudere jeugd. De zomervakantie op de Veluwe heeft geen enkele leeftijdsgrens.