+31 (0)38 333 01 01 Menu

Menu 

Faciliteiten & Vakantiemogelijkheden

Vakantiehuizen voor de Zomervakantie Zweden

Wilt u met uw kinderen een vakantiehuis voor de zomervakantie in Zweden boeken? Dit land kunt u bezoeken waarneer u een sportieve vakantie, culturele vakantie of gewoon een heerlijk ontspannen strandvakantie wil. Lees meer

Populaire bestemmingen

Alle regio’s in Zweden

Speciale Vakantiehuizendeals in Zweden

Informatie

Wilt u met uw kinderen een vakantiehuis voor de zomervakantie in Zweden boeken? Dit land kunt u bezoeken waarneer u een sportieve vakantie, culturele vakantie of gewoon een heerlijk ontspannen strandvakantie wil. Bij een zomervakantie in Zweden denkt u misschien niet direct aan warm weer of een appartement aan zee. Toch kan dit goed, vooral in het zuiden van het land zijn de temperaturen erg aangenaam 's zomers. Ook een bungalow aan het water bij een van de vele meren zal u een heerlijke vakantie bieden. De vakantieparken zitten op verschillende plekken. Een vakantiehuis in de natuur bijvoorbeeld voor een sportieve familievakantie.

Vakantiehuizen voor de zomervakantie in Zweden.

Er zijn altijd verschillende soorten vakantiehuizen . Een vakantiehuis met zwembad is leuk voor een gezinsvakantie met kinderen, een vakantiehuis in de natuur is weer geschikt voor een vakantie met veel sportactiviteiten zoals wandelen of fietsen. Gaat u liever windsurfen of zeilen dan kunt u beter een bungalow aan het water nemen. Wanneer u eigenlijk gewoon toe bent aan een ontspannen vakantie met kinderen kunt u een van de prachtige appartementen aan zee huren en hier van een strandvakantie genieten.

Vakantieparken in Zweden.

Een vakantiehuis voor de zomervakantie heeft u zo gevonden. Zweden heeft een aantal mooie witte zandstranden voor een strandvakantie. Hier is een appartement aan zee een prachtige locatie voor uw gezinsvakantie. U kunt niet alleen genieten van mooi weer aan de kust maar ook het bezoeken van steden in de omgeving is een echte aanrader. Er zijn enorm veel bezienswaardigheden die u gezien moet hebben! Watervallen, heldere meren en grote bossen, ook voor een vakantiehuis in de natuur kunt u terecht in een van de vakantieparken. Deze parken liggen niet alleen in de mooiste omgeving maar hebben ook nog eens een hoop kinderactiviteiten.