Kies voor watersport en een strandvakanantie aan de Belgische kust

U kunt kiezen uit gezellige en comfortabele vakantiehuizen aan de Belgische kust. De naam Belgische kust is multifunctioneel en dekt zowel de Vlaamse als Franse lading. U vindt hier een kuststrook van maximaal 70km lang, stranden afgewisseld met resorts, boulevards en huizenbouw zeer geschikt voor de watersport of een mooie strandvakantie.

Maak kennis met de mooie badplaatsen

Ontdek Zeebrugge vanaf de vakantiehuizen aan Belgische kust. U vindt hier vis, haven sinds 1977 en een museum. Een leuk onderdeel van het bezoek aan de haven is een havenrondvaart. De ‘oude vissershaven’ is verdwenen maar het is nog steeds aardig om te bezoeken. De Russische onderzeeboot in de jachthaven is een andere toeristische trekpleister, hier is nu een museum gehuisvest. Westende is een voorbeeld van Klein maar Dapper, het is een kleine en rustige badplaats, steeds meer bezocht door families. Vroeger had deze plaats een meer mondain karakter. Veurne is een wat minder bekende badplaats, een verborgen parel niet ver van de Franse grens. De Grote Markt is een leuk centraal punt met gezellige restaurants en terrassen maar ook leuke musea als het Beiaardmuseum en het Bakkerijmuseum. De badplaatsen De Panne, Koksijde en Oostduinkerke bieden samen met Veurne veel vakantieplezier aan het water.

Een vakantie aan de Belgische kust is populair bij vele Belgen en Nederlandse bezoekers. Houd rekening met te weinig parkeergelegenheid tijdens het hoofdseizoen, kom met de trein of maak gebruik van de kusttram, zo kunt u stressloos plezier beleven aan de watersport en strandvakantie. Blankenberge is een prachtige besteming voor strandliefhebbers, het is de drukstbezochte badplaats met gezellige vakantiehuisjes aan de Belgische kust. Tijdens de warme zomermaanden is hier sprake van massatoerisme.

Natuurlijke schoonheid in België

Tijdens uw vakantie aan de Belgische kust kunt u van een mooie natuurlijk landschap genieten, de Hoge Blekker is een natuurrreservaat bij Koksijde en is onderdeel van een groter duinencomplex. De duinen worden afgewisseld door pannen in het landschap, veel gebruikt voor kleinschalige akkerbouw. U kunt hier prima vogels spotten. Het reservaat is het hele jaar geopend voor wandelaars en fietsers, daarnaast vinden de ruiters hun eigen routes in deze omgeving. De Belgische kust heeft het hele jaar veel te bieden aan de gasten.
1996-2014 © Bungalow.Net
Mijn Reservering
Mijn Accommodaties
Over Bungalow.Net
Klantenservice
Nieuwsbrief
Onze website maakt gebruik van Cookies. Door op Ga verder te klikken, accepteert u het gebruik van cookies.
Nieuwsbrief

Zorg dat u als eerste op de hoogte bent van kortingen tot wel 60% in Belgie

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief