Vakantie in Kopenhagen

De vakantiehuizen in Kopenhagen zijn mooie vakantieaccommodaties voor actieve- en cultuurvakanties in Kopenhagen. Deze accommodaties zijn mooi, compleet, comfortabel en gezellig. Bij de accommodaties vindt u speelruimte voor de kinderen, parkeergelegenheid, vakanties met huisdieren, vakantiehuizen met zwembad. De vakanties in Kopenhagen staan allereerst bekend als mooie cultuurvakanties. De stad staat bol van culturele en historische bezienswaardigheden. Vanuit een vakantiehuis in Kopenhagen kunt u op een stijlvolle manier genieten van gezellige actieve vakanties en cultuurvakanties. De stad heeft een Koninklijke uitstraling en dat blijkt uit alles, het vliegveld met de naam Koning Christian IV, net buiten de stad kunt ontspannen bij Solyst, een Koninklijke schietclub, 20 minuten met de auto ten noorden van Kopenhagen en zo zijn er meer voorbeelden. U kunt de stad bewonderen tijdens een rondleiding per koets. Tijdens een wandelvakantie kunt u optimaal genieten, u komt dan langs de mooiste plekjes, langs architectuur en bouwstijlen die zeer mooi bewaard gebleven zijn, langs terrasjes en restaurantjes die u uitnodigen voor een culinaire cultuurvakantie, langs heel veel winkels zowel groot als klein voor een prettig dagje winkelen. Boek een vakantiehuis in Kopenhagen en ontdek het zelf.

Vakantiehuizen in Kopenhagen voor actieve vakanties.

De vakantiehuizen in Kopenhagen zijn gezellige vakantieadressen voor actieve vakanties. De accommodaties zijn aantrekkelijk en compleet met speelruimte voor de kinderen, parkeergelegenheid, comfort en gezelligheid, vakanties met huisdier, vakantiehuizen met zwembad. De actieve vakanties in Kopenhagen zijn bijzonder. Liefhebbers van een golfvakanties zijn hier op de juiste plek, u vindt rond de stad en in de Oresund regio meer dan honderd golfbanen, deze sportieve cultuurvakanties in de natuur zijn uniek in Denemarken, de prachtige natuurlijke omgeving op korte afstand van de kust zijn de perfecte locaties voor deze actieve vakanties. Aan de kust kunt u een Zodiac speedboot uitproberen, u kunt zelfs het kleine forteiland Flakfortet bezoeken aan de kust van Kopenhagen. De stad Kopenhagen heeft dus veel meer te bieden dan alleen een paar museum en massatoerisme. Op het Flakfortet vindt u een oude marinebasis waar u nu als bezoeker de uitdaging aan kunt gaan met abseilen, klimmen, watersportvakanties. Een eenvoudige wandel- en fietsvakanties op dit eiland is absoluut een aanrader. Verwen u zelf met een bijzondere actieve vakantie en boek een vakantiehuis in Kopenhagen.

Vakantiehuizen in Kopenhagen voor cultuurvakanties.

De vakantiehuizen in Kopenhagen zijn mooie vakantieaccommodaties voor cultuurvakanties. Deze accommodaties hebben veel voor u in petto, zoals speelruimte voor de kinderen, parkeergelegenheid, comfort en gezelligheid, vakanties met huisdier, vakantiehuisje met zwembad. De cultuurvakanties zijn bijzonder hier, dankzij de bijzondere omgeving van een stad midden in de natuur en de vriendelijke gastvrijheid van de bevolking. Een mooie actieve cultuurvakantie is een bezoek aan het eiland Holmen met een workshop in de Bojosens kookschool, waar lokale gerechten omgetoverd worden tot een stijlvol drie gangen menu met behoud van de originele smaak, een unieke cultuurvakantie. U kunt het Vikingsschipmuseum in de haven bezoeken waar de levendige tentoonstelling over de Vikingen u een beeld geeft van het leven, werken en wonen van de Vikingen in het verleden, een mooie cultuurvakantie voor alle leeftijden. Een rondleiding per koets en lakeien in de stad Kopenhagen zal u een onvergetelijke en unieke actieve vakantie ervaring opleveren. Boek een vakantiehuis in Kopenhagen voor een afwisselende vakantie.

BN951988
Melby 8 personen
1 week 28 nov t/m 05 dec '15 € 431
Huis "Melby". Voor medegebruik: tuinmeubelen. In het huis: met TV, sauna, solarium, spa centrum, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 500 m, restaurant 900 m.
BN952024
Smidstrup Strand 8 personen
1 week 02 t/m 09 apr '16 € 664
Huis "Gilleleje". Voor medegebruik: openluchtzwembad (verhoogd) (01.01.-31.12.). Tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 600 m, restaurant 2.3 km. Kinderspeelplaats X m.
BN952044
Gilleleje 6 personen
1 week 28 nov t/m 05 dec '15 € 343
Huis "Gilleleje". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna. Levensmiddelenwinkel 1.5 km, restaurant 500 m.
BN953875
Gilleleje 6 personen
1 week 28 nov t/m 05 dec '15 € 574
Huis "Gilleleje". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, solarium, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 1.5 km, restaurant 800 m. Kinderspeelplaats X m.
BN959537
Kulhuse 4 personen
1 week 26 nov t/m 03 dec '15 € 304
Huis "Kulhuse". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 1.2 km, restaurant 2 km.
1996-2015 © Bungalow.Net
Mijn Reservering
Mijn Accommodaties
Over Bungalow.Net
Klantenservice
Nieuwsbrief
Onze website maakt gebruik van Cookies. Door op Ga verder te klikken, accepteert u het gebruik van cookies.
Nieuwsbrief

Zorg dat u als eerste op de hoogte bent van kortingen tot wel 60% in Denemarken

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief