Verken dit sprookjesachtige land met de vakantiehuizen in Denemarken

De vakantiehuizen in Denemarken zijn gebouwd in de typisch Scandinavische stijl en door hun ligging ideaal voor diegenen die wat willen zien en doen tijdens hun vakantie. Er zijn diverse vakantiehuizen met zwembad te vinden, zowel binnen als buiten en u kunt ook bijna altijd genieten van een grote tuin. De hoeveelheid natuur en de gastvrijheid van de lokale bevolking maken het ook een ideale bestemming. Denemarken is en van de weinige landen die het woord gezellig kennen. Zij zeggen hygge en heeft ongeveer dezelfde betekenis als in Nederland. Het geeft wel aan dat de Denen van sfeer en gezelligheid houden. Het landschap is prachtig met fjorden en talloze eilanden. Oost Jutland en Zuid-Oost jutland zijn de ideale bestemming voor de echte natuurliefhebber. De vele stranden en wandel- en fietspaden wachten op u. Bezoek hier ook verschillende musea zoals het Kunstmuseum in Tonder. Denemarken heeft een langlopende historie en daardoor een rijke cultuur. Ontdek deze in de vorm van museumbezoek of door kennis te maken met tradities en gewoonten en de Deense keuken. Een stedentrip naar Kopenhagen mag natuurlijk niet ontbreken aan een vakantie in Denemarken. Mogelijkheden voor wandelen en fietsen zijn er te over. Boek hiervoor een Deens vakantiehuisje in de natuur.

Beleef een echte cultuurvakantie

Bezoek het eiland Funen, één van de grootste eilanden van Denemarken, met als belangrijkste stad Odense. Het is verbonden met de eilanden Jutland en Seeland door tunnels en bruggen. Funen wordt ook wel de ‘Tuin van Denemarken’ genoemd. Twee bekende Denen die op dit eiland geboren zijn, zijn Carl Nielsen en Hans Christian Andersen. Deze namen zult u wel vaker tegen komen tijdens een vakantie in Denemarken. In Odense kunt genieten van museumbezoeken, een dagje naar de dierentuin Odense Zoo en de domkerk van Sint-Knud uit de 13e eeuw. Daarnaast vindt u hier een gezellig centrum met straatjes, winkeltjes en restaurantjes, waar u op een heerlijke manier kennis kunt maken met de Deense keuken. Met één van de vakantiehuizen in Denemarken van Bungalow.Net, kunt u dit schitterende land ontdekken.

Fietsen en wandelen in Denemarken

Houdt u van wandelen en fietsen? Dan is een vakantie in Denemarken een goede keuze voor u. Het land is vrij vlak en er zijn goede wandel- en fietspaden aangelegd. Een van de vele eilanden van Denemarken is Rømø, een Deens Waddeneiland. Een vrij klein eiland dat met het vasteland verbonden is via een dam. Het leuke van dit eiland is dat u hier de authentieke sfeer kunt beleven. Er is een kleine badplaats Lakolk en een van de breedste zandstranden van Europa. Daarnaast zult u nog sporen ontdekken op het eiland van de visserij, zowel in het landschap als in de restaurantjes. U vindt hier ook enkele monumenten en musea en er is zelfs een pretpark op het eiland. Ook in Noord-Jutland is het genieten onder de zon. Dit deel van Jutland krijgt namelijk veel meer zonuren dan de rest van het land. U kunt heerlijk genieten van de zon op de veranda van uw vakantiehuisje in Denemarken.

BN30712
ABC Holiday houses - the Garden Cot... 4 personen
1 week 02 t/m 09 apr '16 € 370
Het huis ligt op een terrein met een oppervlakte van 15.000 vierkante meter langs Limfjorden. Vanaf het bankje voor het huis heeft u een schitterend 180 graden uitzicht over de Limfjorden. U kunt het Klooster van Vitskøl zien liggen, de eilanden Fur, Livø en M...
BN953742
Ejsingholm 6 personen
1 week 02 t/m 09 jul '16 € 636
Huis "Ejsingholm". In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 400 m, restaurant 6 km.
BN953996
Bork Havn 8 personen
1 week 20 t/m 27 feb '16 € 339
Huis "Bork Havn". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel, restaurant 100 m. Kinderspeelplaats X m.
BN954144
Dyreborg 4 personen
1 week 02 t/m 09 apr '16 € 314
Huis "Dyreborg". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 4 km, restaurant 4 km.
BN956496
Tranum Strand 8 personen
1 week 08 t/m 15 feb '16 € 290
Huis "Tranum Strand". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 2 km, restaurant 4 km.
1996-2016 © Bungalow.Net
Mijn Reservering
Mijn Accommodaties
Over Bungalow.Net
Klantenservice
Nieuwsbrief
Onze website maakt gebruik van Cookies. Door op Ga verder te klikken, accepteert u het gebruik van cookies.
Nieuwsbrief

Zorg dat u als eerste op de hoogte bent van kortingen tot wel 60% in Denemarken

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief