Vakantie in Baden-Württemberg

Vakantiehuizen in Baden-Württtemberg zijn mooie vakantiewoningen in Duitsland met alles wat u nodig heeft voor een prettig verblijf. U vindt deze deelstaat in Zuidwest Duitsland, het is een prachtige omgeving met gastronomie, natuur, cultuur, sfeer en actie samen. U kunt hier op vakantie met prikkelende zintuigen, tijdens een wandelvakantie en een fietsvakantie vanuit een vakantiehuis in Baden-Württtemberg zult u de natuur aan de lijve ervaren. Speciale attracties en vakantie ervaringen zijn hier heel gewoon als u verblijft in een vakantiehuis in Baden-Württtemberg zoals wijn proeven in de heuvels, genieten aan het Bodenmeer maar ook een bezoek aan de autostad Stuttgart. U treft talloze kleine dorpen onderweg als u rondkijkt in de omgeving tijdens een dagexcursie met de auto of fiets vanuit de vakantiehuizen. Een mooi voorbeeld van een attractie in de natuur zijn de grotten van de Zwabische Alb met een genezende functie voor bepaalde ziektebeelden. Boek een van de vakantiehuizen in Baden-Württtemberg voor een gevarieerde vakantie in een schitterende omgeving.

Vakantiehuizen in Baden-Württtemberg voor een cultuurvakantie

Het huren van een vakantiehuis inBaden-Württtemberg is een heerlijke manier van vakantie vieren, zeker als u van cultuur houdt. Dat vindt u hier in alle soorten en maten. De vakantiehuizen in Baden-Württtemberg zijn compleet en gezellig ingericht  zodat u na een dag rondkijken in de omgeving op comfortabel kunt uitrusten. Baden Baden is een prachtige locatie voor een zeer gevarieerde cultuurvakantie vanuit een vakantiehuis. Als u het centrum ingaat en een terrasje pakt, kunt u kennis maken met de plaatselijke specialiteiten tijdens uw culinaire cultuurvakantie, heerlijke wijn en huisgemaakt gebak en wat dacht u van de koolgerechten met bratwurst. Vanuit de vakantiehuizen zou u echt de Trinkhalle uit de 18e eeuw moeten bezoeken, een gebouw aan de rivier met veertien schitterende fresco’s en een mooie zuilengalerij, u treft hier ook een minerale bron. Zo vindt u in Baden-Württtemberg naast de mooie vakantiehuizen een hele oude Rennplatz Iffezheim uit 1858, waar nu nog steeds belangrijke paardenrennen worden gehouden. Tijdens een verblijf in een vakantiehuis in Baden-Württtemberg zult u veel plezier beleven aan uw cultuurvakantie.

Vakantiehuizen in Baden-Württtemberg voor een actieve vakantie

Tijdens een verblijf in een vakantiehuis in  Baden-Württtemberg kunt u onbezorgd genieten van een actieve vakantie. De vakantiehuizen zijn compleet en gezellig ingericht, alles voor een prettige vakantie is aanwezig. De actieve vakantie is zeer de moeite waard. U kunt hierbij denken aan de ontspannen fietsen- en wandelvakantie in de natuur, langs de meren en in de bossen. Zo kunt u vanuit de vakantiehuizen in Stuttgart een aantal tuinen bewonderen, het is een mooie fietsvakantiebestemming en wandelvakantie met het hele gezin waar bij u geniet van elkaar, de rust en de tuinen. Het is een modern park in de vorm van een Groene U, vanaf de oude slottuin, kasteeltuinen uit 1350 tot aan de rivier de Neckar, het Stuttgart planetarium vindt u er ook, in totaal 61 ha aan prachtige natuur in de stad waar u actief van kunt genieten vanuit een vakantiehuis. Tijdens een verblijf in een van de vakantiehuizen in Baden-Württtemberg kunt u op een bijzondere manier genieten van een actieve vakantiehuis.

Vakantieparken in Baden-Württemberg

Vakantieparken in Baden-Württtemberg zijn mooie parken voor familievakanties, actieve vakanties en een prima begin van uw cultuurvakantie. De bungalowparken zijn complete parken met comfortabele en  gezellige vakantiebungalows.  Op de parken zelf vindt u allerlei voorzieningen voor activiteiten zoals sportvelden, fietsenverhuur, restaurant en supermarkt, een animatieteam voor het organiseren van excursies en activiteiten voor jong en oud, alles voor een gezellig vakantieverblijf. U kunt zowel op- als buiten het bungalowpark genieten van actie, natuur en cultuur. Een bezoek aan Heidelberg is eigenlijk een must, een mooie stad met een oud gezellig stadscentrum, terrasjes en cultuur. U vindt hier nog ruines uit de 11e eeuw van kloosters, een Keltische burcht van heel vroeger, een amfitheater uit de Nazi tijd. De combinatie van de vakantieparken met een dagexcursie is snel gemaakt. Op deze manier geniet jong en oud van een zeer gevarieerde vakantie vanuit een mooie bungalow op een vakantiepark in Baden-Württtemberg.

Vakantieparken in Baden-Württtemberg voor cultuurvakanties

Het aanbod van vakantieparken in Baden-Württtemberg is groot evenals het aanbod van culturele bezienswaardigheden in de regio. Een vakantiepark met de mooie bungalows zijn een complete actieve vakantie. Bedenkt wat u allemaal kunt doen op een vakantiepark, denkt u hierbij aan de sportvelden, het animatieteam, de fietsenverhuur, het restaurant, het internetcafé. De culinaire cultuurvakantie ligt om de hoek van uw bungalowpark, de Zwabische gerechten met wijn en  bier uit de regio zijn zeer aantrekkelijk en zou u echt moeten proberen, zoals de Gasiburger marsch een stoofpot. Een musea bezoeken vanuit een vakantiepark is zeer de moeite waard. Stuttgart heeft prachtige musea zoals het Trammuseum en het Noord station memorial, de laatste met een eervolle herinnering aan de vele joden die werden gedeporteerd vanaf deze locatie. In Heidelberg en Ulm vindt u mooie musea evenals in Mannheim, zoals het Zeughaus alias wapenarsenaal. In Mannheim staat de mooie oude watertoren uit de 18e eeuw en de Kunsthalle. Vanuit een bungalowpark in Baden-Württtemberg kunt u genieten van een gevarieerde vakantie met cultuur, natuur, actie en gezelligheid.

Vakantieparken in Baden-Württtemberg voor een actieve vakantie

Een actieve vakantie vanuit een vakantiepark in Baden-Württtemberg is zeer gevarieerd. De mogelijkheden zijn legio. Een vakantiepark biedt veel voorzieningen voor een actieve vakantie zoals een sportveld, fietsenverhuur, animatieteam, excursies met gids, restaurant en supermarkt. U kunt ook denken aan activiteiten buiten het bungalowpark zoals een stadswandeling in een van de mooie steden van deze regio zoals Stuttgart, Heidelberg en Karlsruhe. Zo vindt u in Stuttgart mooie parken en historische botanische tuinen zoals de botanische tuin van de Universiteit Hohenheim, Landesarboretum Baden-Württtemberg op kasteel Hohenheim uit 1776. Vanaf een bungalowpark kunt u eenvoudig genieten dankzij de strategische locatie van de vakantieparken. In de omgeving vindt u vele natuurpaden voor uw wandel- en fietsvakantie. Een ontspannen vakantie bij een van de meren is een onvergetelijke actieve vakantie in Baden-Württtemberg. Het bewijs is geleverd, u kunt eindeloos genieten van een actieve vakantie vanuit een bungalow op een vakantiepark in Baden-Württtemberg.

  

Appartementen in Baden-Württemberg

Deze mooi streek kunt u op perfecte manier ervaren tijdens een verblijf in onze mooie appartementen in Baden-Wurttemberg. Gezellig en compleet ingericht maken deze appartementen in Baden-Wurttemberg zeer geschikt voor paren. Uniek gelegen in dit mooie landschap zijn de opmerkelijke monumenten zeer eenvoudig te bezoeken vanuit deze appartementen in Baden-Wurttemberg. Bent u op zoek naar een historische of culturele ontdekking? Dan is de hoofdstad Stuttgart voor u de perfecte bestemming in Baden-Wurttemberg. Er bevinden zich in deze streek meerdere appartementen in Baden-Wurttemberg. Daarnaast kunt u talloze vormen van outdoorplezier vinden in het Zwarte Woud, zoals mountainbiken, klimmen en wandelen. Daarentegen staan onze strategisch geplaatste apartementen in Baden-Wurttemberg altijd dichtbij rustgevende locaties. De moderne casino's en wellnesscentra in de Romeinse spa stad van Baden-Baden bieden veel ontspanning en amusement volgens hoge maatstaven van luxe. Kom en bewonder deze prachtige streek zelf tijdens een verblijf in een van deze appartementen in Baden-Wurttemberg.

Villa's in Baden-Württemberg

Villa’s in Baden-Württtemberg bieden mooie vakantiemogelijkheden voor jong en oud. Wat kunt u hier verwachten? Gezellige actieve vakanties voor het hele gezin, actieve vakanties in de natuur en mooie cultuurvakanties, alles in een prachtige omgeving met punctueel getroffen voorzieningen. Daarnaast mag u veel verwachten van de villa in Baden-Württtemberg, deze zijn sfeervol en comfortabel ingericht met alles wat u wat u nodig heeft voor een prettig vakantieverblijf. U vindt  prachtige bezienswaardigheden in de omgeving van de mooie villa’s, u kunt hierbij denken aan de prachtige Bodensee maar ook aan een stad als Heidelberg, de Middeleeuwse universiteitsstad  aan de rivier de Neckar. Vanuit de vakantievilla in Baden-Württtemberg kunt u genieten van de Filosofenwandeling langs en door de oude stad Heidelberg en het kasteel, verder op de berg vindt u het klooster van St. Michael en het kleinere klooster St. Stefanus. Verwen uzelf met een van de villa’s in Baden-Württtemberg en geniet van de prachtige regio.

Villa’s in Baden-Württtemberg voor een cultuurvakantie

Terwijl u verblijft in een villa in Baden-Württtemberg, kunt u veel plezier beleven aan uw vakantie in deze regio; dankzij de comfortabele en sfeervolle villa, dankzij de prachtige omgeving en dankzij de mooie culturele bezienswaardigheden. Zo zou u Heidelberg echt moeten bezoeken met het mooie kasteel, het Museum van Kerkelijke kunst en de stad zelf. Maar Pforzheim heeft ook heel wat te bieden. Het is eenvoudig te bezoeken vanuit een vakantievilla in Baden-Württtemberg tussen Karlsruhe en Stuttgart, u vindt hier de bouwstijl van de ’50 jaren, vanwege bombardementen in 1945. U zult tijdens een stadswandeling meerdere monumenten vinden die aan de Tweede wereldoorlog herinneren. Als u rondkijkt in de stad, stuit u beslist op de Skulupturenweg Seehaus Pforzheim, een beeldenroute in de vallei van de Würm. Dit is een gezellige en interessante culturele vakantiebestemming vanuit uw villa in Baden-Württtemberg. Kies voor een vakantievilla in Baden-Württtemberg.

Villa’s in Baden-Württtemberg voor een actieve vakantie

Een actieve vakantie vanuit een villa inBaden-Württtemberg is best wel bijzonder, mede dankzij de natuurlijke omstandigheden van de regio zoals het Zwarte Woud en de Bodensee. De vakantievilla’s zijn ideale vakantieaccommodaties tijdens een actieve vakantie, dankzij de ruime opzet is er ruimte voor een meegebrachte sportuitrusting en voor de kinderen. Bij een actieve vakantie in het Zwarte Woud vanuit een villa kunt u zich alles voorstellen zoals de wandelvakanties in de bossen, fietsvakanties door de weilanden, avontuurlijke mountainbiketochten. Een actieve vakantie aan de Bodensee, daarbij moet u denken aan watersport, zonnebaden en staren over het water, gewoon genieten van een welverdiende vakantie in Baden-Württtemberg. Tijdens een verblijf in een villa in Baden-Württtemberg kunt u eenvoudig genieten van een actieve vakantie. U kunt ook altijd nog het natuurpark Duitsland bezoeken, wandel en fiets door de natuur op de natuurpaden, de flora en fauna bewonderen. Bezorg uzelf een fijne vakantie en boek een villa in Baden-Württtemberg.

BN58613
Winnetou 6 personen
1 week 26 nov t/m 03 dec '15 € 229
Waldbrunn is een gezellig dorpje met een landelijke atmosfeer dat nationaal erkend is als kuuroord, gelegen tussen Main en Neckar in het hart van natuurpark Neckartal-Odenwald. Verborgen schatten, geheime gangen, mysterieuze gebeurtenissen- langs de bekende Ka...
BN62970
Robinson 5 personen
1 week 26 nov t/m 03 dec '15 € 218
Waldbrunn is een gezellig dorpje met een landelijke atmosfeer dat nationaal erkend is als kuuroord, gelegen tussen Main en Neckar in het hart van natuurpark Neckartal-Odenwald. Verborgen schatten, geheime gangen, mysterieuze gebeurtenissen- langs de bekende Ka...
BN64450
Typ Lauter 4 personen
1 week 26 nov t/m 03 dec '15 € 339
Geniet van de natuur en vergeet de zorgen van alledag in uw eigen houten vakantiehuisje. Dit rustig gelegen vakantiepark ligt in het vakantiegebied "Schwäbische Alb" en heeft u de keuze tussen comfortabele en gemoedelijke houten vakantiehuisjes voor 4 of 6 per...
BN979403
Robinson Crusoe 4 personen
1 week 26 nov t/m 03 dec '15 € 259
Waldbrunn is een gezellig dorpje met een landelijke atmosfeer dat nationaal erkend is als kuuroord, gelegen tussen Main en Neckar in het hart van natuurpark Neckartal-Odenwald. Verborgen schatten, geheime gangen, mysterieuze gebeurtenissen- langs de bekende Ka...
BN979414
Scout 4 personen
1 week 26 nov t/m 03 dec '15 € 259
Waldbrunn is een gezellig dorpje met een landelijke atmosfeer dat nationaal erkend is als kuuroord, gelegen tussen Main en Neckar in het hart van natuurpark Neckartal-Odenwald. Verborgen schatten, geheime gangen, mysterieuze gebeurtenissen- langs de bekende Ka...
1996-2015 © Bungalow.Net
Mijn Reservering
Mijn Accommodaties
Over Bungalow.Net
Klantenservice
Nieuwsbrief
Onze website maakt gebruik van Cookies. Door op Ga verder te klikken, accepteert u het gebruik van cookies.
Nieuwsbrief

Zorg dat u als eerste op de hoogte bent van kortingen tot wel 60% in Duitsland

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief