Vakantiehuizen voor de Herfstvakantie Noorwegen

Maak kennis met de rijke cultuur tijdens de herfstvakantie in Noorwegen. Breng een bezoek een Kongsberg met de mooie musea zoals de Noorse Miningmuseum, het Ski museum of de Kongsbergkerk-grootste Noorse barokke kerk. In het mijnmuseum kunt u een wandeling door de Mijnbouwheuvels maken of een Mijnsafari. Ontdek Sigdal, het is een prachtige omgeving, een inspirerende omgeving voor fotografen en kunstenaars. In Lauvlia staat een van de goed bewaarde huizen. Het Theodor Kittetsen huis is ingericht met eigen houtsnijwerk, schilderijen en zelfs speelgoed. Ovre Eiker vindt u een landschap met schilderachtige dorpen zoals Darbu en Hokksund. Op Nostetangen Glas naast Hokksund centrum treft u veel kunstvoorwerpen van glas aan. De stad Lillehammer is een van de Noorse steden die een bezoek waard zijn met het kunstmuseum Flygelet, openluchtmusem Maihagen of de staafkerk van Garmo.

Een actieve vakantie in Noorwegen is afwisselend

De actieve herfstvakantie in Noorwegen is altijd weer anders. Lier biedt een landschap met bosgebieden, ravijndalen en vlaktes. U kunt hier plezier beleven aan diverse outdoor activiteiten zowel in de bossen, bij de fjorden en in de vallei. Denkt u hierbij aan zwemmen en vissen, wandelen en mountainbiken en klimmen. Bezoek de waterval van Honefoss City. De brug die de waterval heel toegankelijk maakt is gebouwd in 1952. Het Hangervidda natuurcentrum is een actief museum in de vorm van een wandeling en een interactief informatie centrum. In Noorwegen kunt u kiezen voor gletsjerwandelingen en fjordcruises. De Folgefonna gletsjer is een grote gletsjer. De fjordcruises zijn uniek, deze tocht per boot begint bij Nordheimsund en stopt op de mooie plekjes.

Er valt van alles te beleven in Noorwegen

Tijdens een herfstvakantie in Noorwegen kunt u op een unieke manier genieten. Op de Noordkaap kunt u indirect kennis maken met de Middernachtzon. Op het vogeleiland Stappan kunt u ideaal vogels spotten. Op de Lofoten vindt u mogelijkheden voor de hele nacht golfen, een bijzondere ervaring. U kunt kiezen voor een walvissafari zoals bij Vesteralen en Nordland. Een wandeling is altijd fijn in Noorwegen, in de bossen, tijdens de periode voor de Middernachtzon in de nacht of anders. Een bootexcursie in combinatie met een visvakantie is populair, zelfs in de nacht. De fjorden en bergen zijn dankzij de steile wanden en de mooie watervallen een prachtig gebied voor vissen, wandelen en mountainbiken. De golfbanen zijn goed verzorgd, zeker een aanrader als u een liefhebber bent.

BN902948
Bungalow Åheim 7 personen
1 week 15 t/m 22 okt '16 € 494
De bungalow ligt 100 meter van een rustige niet doorgaande weg, op een terrein van 3 ha., op een landgoed van 7.8 ha. Door het terrein stroomt een beek met kristalhelder, drinkbaar water, waar gevist kan worden op forel(eigen visrechten). Achter de bungalow be...
BN953139
Norddal 6 personen
1 week 15 t/m 22 okt '16 € 419
Huis "Norddal". 10 km van het meer. Voor medegebruik: tuinmeubelen. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 200 m, restaurant 500 m.
BN953141
Markegård 8 personen
1 week 15 t/m 22 okt '16 € 276
Huis "Markegård". 5 km van het meer. Voor medegebruik: tuinmeubelen. In het huis: met TV, sauna. Levensmiddelenwinkel 2.3 km, restaurant 7 km.
BN954277
Vevang 10 personen
1 week 15 t/m 22 okt '16 € 908
Huis "Vevang". 15 km van het meer. Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, spa centrum, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 200 m, restaurant 1 km.
BN954278
Hallingskarvet 8 personen
1 week 15 t/m 22 okt '16 € 653
Huis "Hallingskarvet". 100 m van het meer. Voor medegebruik: tuinmeubelen. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 2 km, restaurant 2 km.
1996-2016 © Bungalow.Net
Mijn Reservering
Mijn Accommodaties
Over Bungalow.Net
Klantenservice
Nieuwsbrief
Onze website maakt gebruik van Cookies. Door op Ga verder te klikken, accepteert u het gebruik van cookies.
Nieuwsbrief

Zorg dat u als eerste op de hoogte bent van kortingen tot wel 60% in Noorwegen

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief