Vakantie in Calabrie

Geniet van een welverdiende vakantie in Italië vanuit een vakantiehuis in Calabrië. In deze bergachtige regio in het zuiden van Italië kunt u volop genieten van een vakantie in de bergen vanuit een vakantiehuisje in Calabrië en het adembenemende landschap in u opnemen. Neem leuke foto’s wanneer u in het Pollinogebergte gaat wandelen. Bekijk de flora en fauna die typisch is voor deze regio. Aan de rotsachtige kuststrook met zandstranden kunt u anders van een strandvakantie genieten en wel in de bekende badplaats Tropea. Breng hier de dag door met lekker zwemmen of lig maar lekker te luieren aan het strand, genietend van de warme zon op uw huid. Vakantiehuizen aan het strand in Calabrië zijn dus aanraders.

Cultuurvakantie vanuit een vakantiehuis in Calabrië.

Voor degenen die tijdens hun vakantie van cultuur willen genieten, zijn ze in Calabrië aan het goede adres. Er zijn tal van bezienswaardigheden die zeer zeker de moeite waard zijn om te bezoeken vanuit vakantiehuisjes in Calabrië. Breng een bezoek aan de monumenten, kastelen, kerken, middeleeuwse dorpjes en andere gebouwen die belangrijk zijn voor de geschiedenis van Calabrië, waar u zeer zeker veel zult kunnen leren en zien waarbij u een vakantiehuis in Calabrië als uitvalsbasis gebruikt. Uw culinaire vakantie kunt u doorbrengen vanuit een vakantiehuisje in Calabrië. U kunt zelf de lekkerste gerechten bereiden in de keuken van uw vakantiehuis of in een trattoria of restaurant gaan eten.

Vakantiehuizen in Calabrië in de natuur.

Vakantiehuizen in de natuur van Calabrië zijn aanraders als u van een natuurvakantie wilt genieten. U kunt een huisdiervriendelijk vakantiehuisje huren en samen met uw huisdier in de bossen gaan wandelen en zo de omgeving verkennen. Een vakantiehuis in Calabrië met grote tuin is geschikt voor uw hond, want zo kan hij zich vermaken door op en neer te rennen in de tuin. Huur een fiets of paard waarmee u leuke tochten langs de rivieren kunt maken of door de heuvels begroeid met olijfbomen. Geniet van de kalmte die u hier kunt ondervinden. Een ontspannen gevoel zodat u totaal uitgerust terug naar huis kan keren na uw welverdiende ontspannen vakantie. Kortom een vakantiehuisje in Calabrië is de perfecte keuze voor uw vakantie accommodatie.

1996-2014 © Bungalow.Net
Mijn Reservering
Mijn Accommodaties
Over Bungalow.Net
Klantenservice
Nieuwsbrief
Onze website maakt gebruik van Cookies. Door op Ga verder te klikken, accepteert u het gebruik van cookies.
Nieuwsbrief

Zorg dat u als eerste op de hoogte bent van kortingen tot wel 60% in Italie

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief