Vakantie voor Kerstmis Zweden

Zou u kerst eens willen doorbrengen onder het schijnsel van het Noorderlicht? Dan moet u uw kerstvakantie 2012 doorbrengen in Zweden waar u dit unieke fenomeen met uw eigen ogen kunt zien. Boek één van Bungalow.Net´s accommodaties in Zweden en beleef een heerlijke kerst!

Een unieke kerstvakantie in Zweden op de hondenslee

Geen typische wintersport vakantie voor u dit jaar? Een kerstvakantie in Zweden biedt u de unieke kans om het prachtige winterlandschap te aanschouwen vanop een hondenslee. Een wintersport vakantie in Zweden biedt nog vele andere mogelijkheden zoals skiën, snowboarden, schaatsen, ijsvissen, sneeuwschoenwandelen,...

Een heerlijke kerstvakantie in Zweden

U moet nog kerstinkopen doen? Ga kerstshoppen in Zweden op één van de talrijke kerstmarkten in Zweden. De stad Göteborg, bijvoorbeeld, verandert in één groot verlicht spektakel tijdens de kerstperiode. Ook de kerstmarkten in Stockholm zijn het bezoeken waard tijdens uw kerstvakantie in Zweden. Laat u omver blazen door de decoratie en de verlichting tijdens uw kerstvakantie in Zweden. Boek uw vakantiehuis voor kerst in Zweden vandaag nog! 
BN35690
Vakantievilla Rämmen Skola 20 personen
1 week 24 t/m 31 dec '16 € 1495
In de winter is het meer bevroren en bedekt met een dik pak sneeuw. De buurtbewoners gaan bij elkaar op de koffie met de sneeuwscooter. De "Skola" is goed te bereiken met de auto. De wegen worden schoongehouden en de oprijlaan wordt geveegd. Het is verplicht o...
BN907255
Romantisk villa 6 personen
In het hart van het landschap Skåne in Zuid-Zweden ligt het dorpje Linderöd, op 150 m. hoogte. Daar is  zeer zuivere lucht en een prachtige ongerepte natuur met meren en bossen. Natuurliefhebbers kunnen er genieten van rust en natuur, op hun eigen tempo met vo...
BN961154
Skee 6 personen
1 week 19 t/m 26 dec '16 € 523
Huis "Skee". 17 km van het strand. Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 7 km, restaurant 17 km.
BN961158
Mörkebacka 4 personen
1 week 19 t/m 26 dec '16 € 386
Huis "Skee". 5 km van het meer, 5 km van het strand. Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 17 km, restaurant 17 km.
BN961166
Rossö 8 personen
1 week 19 t/m 26 dec '16 € 960
Huis "Rossö". 3 km van het strand. Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, sauna, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 3 km, restaurant 3 km.
1996-2016 © Bungalow.Net
Mijn Reservering
Mijn Accommodaties
Over Bungalow.Net
Klantenservice
Nieuwsbrief
Onze website maakt gebruik van Cookies. Door op Ga verder te klikken, accepteert u het gebruik van cookies.
Nieuwsbrief

Zorg dat u als eerste op de hoogte bent van kortingen tot wel 60% in Zweden

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief