Vakantie voor Kerstmis Zweden

Zou u kerst eens willen doorbrengen onder het schijnsel van het Noorderlicht? Dan moet u uw kerstvakantie 2012 doorbrengen in Zweden waar u dit unieke fenomeen met uw eigen ogen kunt zien. Boek één van Bungalow.Net´s accommodaties in Zweden en beleef een heerlijke kerst!

Een unieke kerstvakantie in Zweden op de hondenslee

Geen typische wintersport vakantie voor u dit jaar? Een kerstvakantie in Zweden biedt u de unieke kans om het prachtige winterlandschap te aanschouwen vanop een hondenslee. Een wintersport vakantie in Zweden biedt nog vele andere mogelijkheden zoals skiën, snowboarden, schaatsen, ijsvissen, sneeuwschoenwandelen,...

Een heerlijke kerstvakantie in Zweden

U moet nog kerstinkopen doen? Ga kerstshoppen in Zweden op één van de talrijke kerstmarkten in Zweden. De stad Göteborg, bijvoorbeeld, verandert in één groot verlicht spektakel tijdens de kerstperiode. Ook de kerstmarkten in Stockholm zijn het bezoeken waard tijdens uw kerstvakantie in Zweden. Laat u omver blazen door de decoratie en de verlichting tijdens uw kerstvakantie in Zweden. Boek uw vakantiehuis voor kerst in Zweden vandaag nog! 

Appartementen voor Kerstmis Zweden

Groepsaccommodaties voor Kerstmis Zweden

Villa's voor Kerstmis Zweden

1996-2014 © Bungalow.Net
Mijn Reservering
Mijn Accommodaties
Over Bungalow.Net
Klantenservice
Nieuwsbrief
Onze website maakt gebruik van Cookies. Door op Ga verder te klikken, accepteert u het gebruik van cookies.
Nieuwsbrief

Zorg dat u als eerste op de hoogte bent van kortingen tot wel 60% in Zweden

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief