Vakantie in Kroatische Eilanden

Vakantiehuizen op de Kroatische eilanden boekt u voor een gezellige strandvakantie. De Kroatische eilanden bestaan in totaal uit meer dan 1185 kleinere eilandjes waarvan ongeveer 48 bewoond zijn. Huur een vakantiehuisje op een van deze eilanden en u kunt de dag gaan doorbrengen aan de stranden. Lekker aan het strand liggen zonnebaden, gaan snorkelen of duiken en de onderwaterwereld verkennen horen allemaal tot de mogelijkheden tijdens uw vakantie aan zee op de Kroatische eilanden. Vanuit een vakantiehuis met zwembad op de Kroatische eilanden kunt u een sportieve vakantie houden. U kunt baantjes trekken in het zwembad om uw conditie op pijl te houden of u kunt andere sporten zoals golf, tennis of fietsen gaan beoefenen vanuit vakantiehuisjes op de Kroatische eilanden.

Vakantie op een eiland vanuit vakantiehuisjes op de Kroatische eilanden.

Huur een vakantiehuis op de Kroatische eilanden waar u zeker veel zult genieten. U kunt de verschillende eilanden zoals Krk, Cres, Hvar of Brač bezoeken. U kunt hier de natuur gaan verkennen. Bezoek nationale parken, wandel de bossen in waar u verschillende planten en dieren kunt tegenkomen wanneer u in de vakantiehuisjes in de natuur op de Kroatische eilanden verblijft. Maak kennis met de verschillende culturen, het lekkere eten en de mensen. De vakantiehuizen op de Kroatische eilanden lenen zich uitstekend uit voor een vakantie met de hond. U kunt wandelingen gaan maken langs de stranden of in de bossen. Voor een leuke vakantie met uw hond boekt u dus huisdiervriendelijke vakantiehuisjes op de Kroatische eilanden.

Culturele vakantie in een vakantiehuis op de Kroatische eilanden.

Geniet van de cultuur van de eilanden wanneer u in een vakantiehuisje op de Kroatische eilanden verblijft. Maak kennis met de cultuur tijdens een tocht door de stad. Bezoek monumenten, imposante gebouwen, kastelen, paleizen, museums en galerijen waarbij u een vakantiehuis op de Kroatische eilanden als uitvalsbasis gebruikt. U kunt een ontspannende visvakantie houden vanuit de vakantiehuisjes op de Kroatische eilanden. Neem uw visgerei mee en ga lekker aan de stranden zitten of huur een bootje en vaar de zee op waar u uw hengel kunt gooien en achterover leunen en zitten vissen. Van die lekkere visvangst zult u zeker een smakelijke kost kunnen bereiden. De vakantiehuizen met vismogelijkheden op de Kroatische eilanden maken uw vakantie kompleet.

1996-2014 © Bungalow.Net
Mijn Reservering
Mijn Accommodaties
Over Bungalow.Net
Klantenservice
Nieuwsbrief
Onze website maakt gebruik van Cookies. Door op Ga verder te klikken, accepteert u het gebruik van cookies.
Nieuwsbrief

Zorg dat u als eerste op de hoogte bent van kortingen tot wel 60% in Kroatie

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief