Geniet bij de vakantiehuizen op de Kroatische eilanden.

De eilanden bieden ruim 2000km aan kustlijn vanaf de vakantiehuizen op de Kroatische eilanden. Voor de kustlijn liggen honderden grote en kleine eilanden. We laten u graag kennis maken met een paar van de eilanden. Elk eiland heeft zijn eigen schoonheid en aantrekkingskracht.

Korcula

Het eiland Korcula is een mooie vakantiebestemming. Een vakantie op de Kroatische eilanden is heerlijk op Korcula met een kustlijn van 182km. U vindt hier mooie inhammen en natuurlijke baaien met mooie strandjes. Voor de afwisseling is een haven bezoeken leuk voor jong en oud vanaf de vakantiehuizen op de Kroatische eilanden, denkt u hierbij aan Banja, Racisce, Babina of Korcula. Ontdek het mooie landschap tijdens een wandeling of fietstocht met de mooie olijfbomen, wijngaarden, schilderachtige stadjes en dorpen in de typische eilandensfeer. Het is niet heel erg toeristisch, u kunt hier kiezen voor mooie bootexcursies vanaf de havenstadjes.

Lastovo

Het eiland Lastovo is een typisch Mediterraan eiland. Het is een eiland met een gevarieerd aanbod van attracties; kerken, wijngaarden, zandbanken, kapelletjes, mogelijkheden voor zeilen, lekker eten en drinken, mooie natuur. Dat is de kracht van een vakantie op de Kroatische eilanden. In de binnenland vindt u veel bos, dankzij de heldere onderwaterwereld kunt u hier heel plezierig duiken.

Brac

Brac is een van de grootste eilanden, het ontdekken waard vanaf de vakantiehuizen op de Kroatische eilanden. Het eiland ligt niet ver van de stad Split. De kustlijn is mooi met intieme strandjes, inhammen en baaien. U zult vaak kiezelstranden aantreffen, badschoenen is dus te adviseren. U vindt er ook mooie zandstranden zoals bij Vela Luka , Supetar of Lovrecina. Er wordt beweerd dat er op het eiland Brac de meeste zonuren worden geteld. Of het nu waar is of niet, het is een fantastische vakantiebestemming. U kunt er ideaal duiken, snorkelen, surfen, wandelen en fietsen op het eiland.

Vakantieplezier op de eilanden

Vanaf de vakantiehuizen op de Kroatische eilanden vindt u op elk eiland een andere cultuur in de vorm van natuur of historie. Op elk eiland zult u gezelligheid en romantiek aantreffen, uiteraard afhankelijk van uw gezelschap en het tijdstip. Bezoek een weekmarkt, kies een terrasje uit en ga mensen kijken, ga lekker uit eten. Hier kunt u nog onbezorgd op vakantie.
1996-2014 © Bungalow.Net
Mijn Reservering
Mijn Accommodaties
Over Bungalow.Net
Klantenservice
Nieuwsbrief
Onze website maakt gebruik van Cookies. Door op Ga verder te klikken, accepteert u het gebruik van cookies.
Nieuwsbrief

Zorg dat u als eerste op de hoogte bent van kortingen tot wel 60% in Kroatie

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief