Uw selectie
Nederland
Last Minutes
Zeeland
Sterren
1-5 sterren
12345
Slaapkamers
min 1 slaapkamers
123456
stars

204 beoordelingen

8.2
review stars
3/26/2014

Geweldig, goede service en klant vriendelijk

Bedankt voor de goede ervaring!

Royvo

review stars
3/10/2014

prima kwaliteit

goede service, niet duur en groot aanbod

van Hoof

review stars
3/10/2014

betrouwbare onderneming met een uitstekende service

heel goed geholpen en zeer service gericht en vriendelijke telefonistes die alles voor je willen doen.

Ronald Kleij

review stars
3/7/2014

Men was erg behulpzaam aan de telefoon en ik had een leuk huisje voor een goede prijs.

Ik ben erg goed geholpen door het team van Bungalow.Net en heb een huisje op Texel gehuurd voor een zeer lage prijs. Ik was er erg tevreden mee en ...

w. kerkhoff

review stars
2/20/2014

gewoon goed en waar voor je geld

zeer netjes geholpen daar door personeel en alles klopte

A. Gerritse

review stars
1/23/2014

Uitstekende service door betrokken medewerkers!

Prima appartement, heel snel schakelen en zeer pro-actief meedenken. Echt een aanrader!!

Gezin uit Hilversum

114 Last Minute Vakantiehuizen in Zeeland gevonden

Aan mijn accommodaties toevoegenVergelijk huizen

Last Minute Vakantiehuizen in Zeeland

Er is nooit een beter moment voor een heerlijke strandvakantie in Zeeland dan nu. De last minute vakantiehuizen in Zeeland liggen binnen handbereik! Een last minute in Zeeland aan het strand is ideaal voor een vakantie met het hele gezin. De hond kan ook mee als u een huisdiervriendelijke last minute boekt in Zeeland.

Nationaal Park Oosterschelde

Vanuit het last minute vakantiehuis heb je de kans om een uniek natuurgebied te bezoeken. De Oosterschelde veranderde door de aanleg van de Deltawerken in 1986 in een ondiepe zeearm met kilometers zout water, waarvan bijna een derde bij eb droogvalt. In 2002 kreeg dit natuurgebied de status van Nationaal Park - het grootste van Nederland. De natuur en economie gaan hier hand in hand. Ongeveer 1.500 hectare is in gebruik voor de traditionele mosselcultuur. Bovendien is het gebied bekend door de oesterteelt, de kreeftenvisserij en de visvangst. Sinds de laatste decennia van de 20e eeuw is ook recreatie een belangrijke factor in de Oosterschelde. De pleziervaart en de sportvisserij profiteren van dit kunstmatige en unieke natuurgebied. Duikers hebben de onderwaterwereld hier ontdekt wat nu een van de belangrijkste duikcentra van Nederland is.

Middelburg

Vanuit je last minute vakantiehuis is de hoofdstad en grootste plaats van de provincie Zeeland, Middelburg, gelegen op het vroegere eiland Walcheren, een verplichte excursie. Je krijgt er geen spijt van. De stad heeft onnoemelijk veel monumenten waarvan de abdij die in 1125 werd gesticht, de beroemdste is. De Abdij van Middelburg heeft een bijna 91 meter hoge toren en grenst aan de Nieuwe Kerk en de Koorkerk, die de Lange Jan genoemd wordt en voor velen het symbool van Middelburg is. Vlakbij de Abdij staat de 15e-eeuwse Munttoren. Het prachtige, laatgotische Stadhuis aan de Markt dateert uit 1458.
Middelburg, als oude VOC-stad, had lange tijd na Amsterdam, de meeste historische gebouwen in Nederland. Later verviel de tweede plaats aan Maastricht. Ondanks het feit dat er in de Tweede Wereldoorlog enkele honderden monumenten werden verwoest, en in de jaren 50 en 60 van de 20e eeuw veel oude gebouwen werden gesloopt, is Middelburg met ruim 1100 rijksmonumenten de zevende monumentenstad van Nederland.

Veere

Dit mooi historische stadje is één van de zeventien beschermde stads- en dorpsgezichten in Zeeland en als je er rond loopt dat zie je de vele monumenten die het kleine stadje heeft. De Grote Kerk uit 1348 valt het meest op. Het Stadhuis van Veere heeft een prachtige met een toren en klokkenspel uit de 16e eeuw.
1996-2014 © Bungalow.Net
Mijn Reservering
Mijn Accommodaties
Over Bungalow.Net
Klantenservice
Nieuwsbrief
Onze website maakt gebruik van Cookies. Door op Ga verder te klikken, accepteert u het gebruik van cookies.
Nieuwsbrief

Zorg dat u als eerste op de hoogte bent van kortingen tot wel 60% in Nederland

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief