De vakantieparken in Karinthië zijn betaalbaar en compleet

De vakantieparken in Karinthië ver vullen veel wensen van de bezoekers. De bungalowparken staan min of meer bekend om de voorzieningen voor activiteiten, cultureel of sportief. U kunt hierbij denken aan een sportveld, tennisbaan of zwembad. Het organiseren van allerlei excursies wordt ook zeer gewaardeerd door de bezoekers van deze parken. Informeer bij de multifunctionele balie naar de mogelijkheden. Een dergelijk park past dan ook prima in de omgeving van Karinthië, dankzij de natuurlijke omgeving van bergen, rivierdalen en bergmeren, deze bieden vele mogelijkheden voor sportieve activiteiten.

Bezienswaardigheden in Karinthië

U kunt tijdens een vakantie in Karinthië plezier beleven aan vele bezienswaardigheden en attracties. Zo kunt u een roofvogelshow bezoeken op Burg Landskron. Een valkenier geeft een show en geeft nadere uitleg over deze prachtige vogelcultuur. Als u de omgeving wilt verkennen en alles wilt zien vanaf de vakantieparken in Karinthië, is het maken van een rondvaart op de Worthersee de oplossing voor u. U kunt alles op uw gemak bekijken en foto’s maken, u heeft uw handen vrij. Voor de liefhebbers, bezoek Minimundus, een park van 26000m2 waar bekende gebouwen en landen in miniatuur zijn nagebouwd. Een bezoek aan de burcht Hochosterwitz is legendarisch. Het is een van de beroemdste Oostenrijkse burchten. Het is op 150m hoogte gebouwd, u vindt hier unieke architectuur, het museum met wapenkamer is bijzonder.

Actief genieten in Karinthië

Fietsen in Karinthië is een apart avontuur, zeker als u kiest voor de Drauradweg vanaf de vakantieparken in Karinthië. Houd rekening met 366km aan fietspaden en prachtige uitzichten. U kunt natuurlijk ook slechts een stuk van de route fietsen als u dat beter past. Zo zijn er meer mooie fietstochten, korte of lange afstand. Dit vakantiegebied biedt verder meer dan 1400km aan ruiterpaden, wandelaars en mountainbikers kunnen eindeloos hun gang gaan. Dankzij de ruim 200 bergmeren kunt u veel plezier beleven aan de watersport en zwemmen op een van de meren zoals Weissensee, Worthersee of Faakersee. Wintersport en Karinthië zijn ook geen onbekende voor elkaar. U vindt hier vijf skigebieden zoals Hohe Tauern of skiarena Nassfeld. Dankzij de natuurlijke omgeving en de gastvrijheid van de Oostenrijkers zult u altijd genieten van uw vakantie in Karinthië.
BN984885
Bad Kleinkirchheim 4A 4 personen
BN984886
Bad Kleinkirchheim 6A 6 personen
BN984887
Bad Kleinkirchheim 8A 8 personen
BN984888
Bad Kleinkirchheim 10A 10 personen
BN984889
Bad Kleinkirchheim 10BL 10 personen
1996-2016 © Bungalow.Net
Mijn Reservering
Mijn Accommodaties
Over Bungalow.Net
Klantenservice
Nieuwsbrief
Onze website maakt gebruik van Cookies. Door op Ga verder te klikken, accepteert u het gebruik van cookies.
Nieuwsbrief

Zorg dat u als eerste op de hoogte bent van kortingen tot wel 60% in Oostenrijk

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief