Vakantieparken in Karinthië

Vakantieparken in Karinthië zijn een mooie aanvulling op het landschap van Karinthië,  actie en ontspanning spelen hier een grote rol. De bungalowparken zijn actieve vakantieaccommodaties met veel buitensportvoorzieningen zoals volleybal, pingpong. De accommodaties zijn compleet en gezellig ingericht, een vakantiepark met zwembad mag niet ontbreken aan een ideale actieve vakantie in Karinthië. Cultuurvakanties in Karinthië zijn absoluut aan te raden, bezoek een stad als Klagenfurt. Vakanties in de natuur zijn schitterend in Karinthië, de natuurlijke omstandigheden bieden veel mogelijkheden voor avontuurlijke vakanties in de natuur. Bij Feistritz in Rosental vindt u een dorp aan een rivier op 550 meter hoogte, het is een ideale omgeving voor een wandel- en mountainbikevakantie, het bloemrijke landschap met de gezellige hutten geven een gezellige sfeer en vormen een prachtig natuurlijk landschap. U kunt hier ook de omgeving verkennen op de rug van het paard of tijdens een koetstocht. Boek een vakantiepark in Oostenrijk.

Vakantieparken in Karinthië voor mooie cultuurvakanties

Bungalowparken in Karinthië zijn prachtige locaties voor een cultuurvakanties. Naast het grote aanbod van sportvakanties in de natuur kunt u hier optimaal genieten van cultuur. In Klagenfurt vindt u het Landsmuseum voor Karinthië, voorwerpen en geschiedenis over Karinthië vanaf de prehistorie tot de middeleeuwen. U moet de beroemde vloer bewonderen met een mythologische afbeelding. In Villach vindt u het Poppenmuseum met talloze porseleinen poppen en hun achtergrond, een mooi opgezette tentoonstelling voor alle leeftijden, u zult verbaasd zijn over de culturele achtergrond van deze poppen Winkelen in Villach kunt u zeer goed, het winkelcentrum is klein en sfeervol, heeft veel boetiekjes en modewinkels, op de Hauptplatz vindt u de straatterrasjes met de nodige culinaire plaatselijke hoogstandjes, verwen uzelf hiermee. Dit bewijst maar weer dat een actieve cultuurvakantie in Karinthië een zeer afwisselende vakantie in Oostenrijk is. Boek een vakantiepark in Karinthië en haal eruit wat erin zit.

Vakantieparken in Karinthië voor unieke actieve vakanties in de natuur.

Bungalowparken in Karinthië bieden heerlijke actieve vakanties voor jong en oud. Het schoonste zwemmeer van de Alpen ligt 10 km van Villach, het is inmiddels een vakantiegebied, het meer is omringd door loofbossen, de strandbaden vindt u aan de oevers en u kunt hier perfect surfen, kajakken, zwemmen. Motorboten zijn niet toegestaan, het meer moet schoon blijven. Het Warmbad Villach heeft 7 zwemmeren zoals de Faakerssee en de Ossiachtersee, het is een heilsbad, kuur- en vakantieoord, een avonturenglijbaan, kinderbadjes, sauna, u kunt hier boogschieten, zeilen, tennissen. Dit natuurgebied biedt u een toplocatie voor een avontuurlijke vakantie in Karinthië. In dit natuurgebied en tijdens een ontspannen vakantie in Karinthië kunt u genieten van sport, cultuur, rust en ontspanning als toeschouwer of als deelnemer. Geniet van de prachtige regio Karinthië terwijl u veel plezier beleeft aan de picknick in de natuur. Actieve vakanties in een vakantiepark in Karinthië zijn onvergetelijke vakanties waar u geen spijt van krijgt.

1996-2014 © Bungalow.Net
Mijn Reservering
Mijn Accommodaties
Over Bungalow.Net
Klantenservice
Nieuwsbrief
Onze website maakt gebruik van Cookies. Door op Ga verder te klikken, accepteert u het gebruik van cookies.
Nieuwsbrief

Zorg dat u als eerste op de hoogte bent van kortingen tot wel 60% in Oostenrijk

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief