Uw selectie
Roemenie
Pasen
Sterren
1-5 sterren
12345
Slaapkamers
min 1 slaapkamers
123456
stars

204 beoordelingen

8.2
review stars
3/26/2014

Geweldig, goede service en klant vriendelijk

Bedankt voor de goede ervaring!

Royvo

review stars
3/10/2014

prima kwaliteit

goede service, niet duur en groot aanbod

van Hoof

review stars
3/10/2014

betrouwbare onderneming met een uitstekende service

heel goed geholpen en zeer service gericht en vriendelijke telefonistes die alles voor je willen doen.

Ronald Kleij

review stars
3/7/2014

Men was erg behulpzaam aan de telefoon en ik had een leuk huisje voor een goede prijs.

Ik ben erg goed geholpen door het team van Bungalow.Net en heb een huisje op Texel gehuurd voor een zeer lage prijs. Ik was er erg tevreden mee en ...

w. kerkhoff

review stars
2/20/2014

gewoon goed en waar voor je geld

zeer netjes geholpen daar door personeel en alles klopte

A. Gerritse

review stars
1/23/2014

Uitstekende service door betrokken medewerkers!

Prima appartement, heel snel schakelen en zeer pro-actief meedenken. Echt een aanrader!!

Gezin uit Hilversum

29 Vakantiehuizen voor Pasen Roemenie gevonden

Aan mijn accommodaties toevoegenVergelijk huizen

Vakantiehuizen voor Pasen Roemenie

Vanaf de vakantiehuizen voor Pasen in Roemenië kunt u prachtige steden en dorpen bezoeken. De stad Boekarest is groots met de Arc de Triomph, veel musea en diverse groene parken waar men zich kan terugtrekken. Als u van historie en architectuur houdt, is een bezoek aan Sighisoara vanaf de vakantiehuizen voor Pasen in Roemenië zeker aan te bevelen. U vindt hier mooie burchten, klooster en torens waar u doorheen kunt wandelen, allemaal even oud en sfeervol. Bezoek Korund vanaf de vakantiehuizen voor Pasen in Roemenië. Dit is een dorp waar kenmerkend keramiek vandaan komt. Hier vindt u mooie souvenirs van leer, hout en keramiek. Ontdek het land vanaf de vakantiehuizen voor Pasen in Roemenië.

Boek nu uw paasvakantie in Roemenië met de rijke cultuur

U zult een paasvakantie inRoemenië niet snel vergeten vanwege de vele paastradities. Boek nu uw paasvakantie in Roemenië en ontdek de rijke cultuur. Het beschilderen van paaseieren is een ware kunst, in de Maramures vindt u het hele jaar door bij de kloosters de mooiste beschilderde eieren. Belangrijk zijn de symboliek in patronen en kleurgebruik, uniek tijdens een paasvakantie in Roemenië. De mannen hebben de gewoonte om met hardgekookte eieren elkaars eieren aan te tikken, de winnaar is het onbeschadigde ei. Bezoek met de paasvakantie in Roemenië de kloosters. Zowel bij het Moldovitaklooster als het Voronetklooster kunt u diensten bijwonen, de fresco’s bewonderen en deelnemen aan de processies. Uw vakantie met Pasen in Roemenië is heel speciaal.

Kies voor feestdagen met de familie in Roemenië in de natuur

Tijdens de feestdagen met de familie in Roemenië kunt u eindeloos genieten van de natuur. De Zwarte Zeekust is een prachtig stuk natuur, waar u heerlijk kunt flaneren tijdens de feestdagen met de familie in Roemenië in een bijzondere sfeer. De bergen zijn een andere natuurlijke rijkdom van dit prachtige vakantieland tijdens de feestdagen met de familie in Roemenië. De Karpaten bieden fantastische wandelvakanties, mountainbiketochten en fietsvakanties. Denkt u hierbij aan het Bucegi gebergte, kies voor een wandelparadijs bij Sebes, ga mountainbiken in de omgeving van Brasov en Sinaia. Bezoek het Lacu Rosu en de Bicazkloof of de mooie bergpas in Maramures. Tijdens de feestdagen met de familie in Roemenië kunt u nog indrukwekkende natuurwonderen ontdekken.

 

1996-2014 © Bungalow.Net
Mijn Reservering
Mijn Accommodaties
Over Bungalow.Net
Klantenservice
Nieuwsbrief
Onze website maakt gebruik van Cookies. Door op Ga verder te klikken, accepteert u het gebruik van cookies.
Nieuwsbrief

Zorg dat u als eerste op de hoogte bent van kortingen tot wel 60% in Roemenie

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief