Vakantie in Lipnomeer

Vakantiehuizen aan het Lipnomeer zijn heerlijke vakantieaccommodaties met alles erop en eraan, op deze manier kunt u op een prettige manier kennis maken met deze prachtige omgeving. Een vakantiehuis met zwembad is een gezellige ontspannen vakantie en de vakanties met hond zijn heerlijke familievakanties. De actieve vakanties aan het Lipnomeer zijn heerlijke vakanties aan het water. Het Lipnomeer is een onderdeel van het nationaalpark Sumava en is 40 km lang. De twee grensdorpen zijn Lipno nad Vltavou en Nova Pec. De vakantiegangers vinden het hier heerlijk, men kan hier optimaal genieten van wandelvakanties, fietsvakanties, vakanties aan het water. De cultuurvakanties zijn heel aantrekkelijk. Tijdens een prachtige fiets- of wandeltocht kunt u onderweg genieten van deze cultuurvakanties aan het Lipnomeer.

Vakantiehuizen aan het Lipnomeer voor actieve vakanties.

Vakantiehuisjes aan het Lipnomeer zijn prettige vakantieadressen, waar u kunt kennis maken met de prachtige omgeving en zijn cultuur, u kunt hier heerlijke cultuurvakanties en actieve vakanties vieren. De vakantiehuizen met zwembad zijn ontspannen vakanties en de vakanties met hond zijn gezellige familievakanties. De vakantieaccommodaties zijn gezellig, comfortabel en compleet ingericht. De actieve vakanties aan het water zijn zeer compleet, u kunt hier zwemmen, zeilen, surfen, zonnebaden. Om het meer zelf kunt u fantastisch wandelen en fietsen, er ligt een route zodat zowel de avontuurlijke als de minder avontuurlijke bezoeker zijn weg kan vinden tijdens de mooie actieve vakantie in de natuur. Het stuwmeer is 40 meter lang dus u kunt zich voorstellen dat er mogelijkheden genoeg zijn om van deze vakantie aan het water te genieten. Boek een vakantiehuis aan het Lipnomeer.

Vakantiehuizen aan het Lipnomeer voor cultuurvakanties.

Vakantiehuizen aan het Lipnomeer bezorgen u mooie cultuurvakanties. De vakantiehuizen zijn mooi en gezellig, de keukenhoek is praktisch ingericht,  het vakantiehuis met zwembad is een heerlijke ontspannen vakantie aan het Lipnomeer net om de hoek. De vakanties hier zijn compleet, of u nu een culturele of actieve vakantie zoekt. De cultuurvakanties aan het Lipnomeer zijn mooi, denk hierbij aan Horni Plana, een dorp aan de rand van het naionaalpark Sumava, hier komen veel toeristen, een populaire cultuurvakantie aan het Lipnomeer. U kunt hier twee schitterende oude kerken bewonderen, de kerk van de Heilige Margarethe uit 1374 en de kerk op de Gutwasserberg, als houten kapel begonnen, nu is het een stenen kerk en daarna nog twee keer gerenoveerd. De omgeving van het Lipnomeer is absoltuur de moeite waard. Boek een vakantiehuisje aan het Lipnomeer.

Vakantieparken in Lipnomeer

Vakantieparken aan het Lipnomeer hebben alles in huis voor uw perfecte actieve vakantie aan het Lipnomeer. De bungalowparken zelf zijn al bijna actieve vakanties, de voorzieningen voor buitenactiviteiten zijn ruim aanwezig, zo kunt u op het park basketballen, volleyballen, pingpongen, u vindt er het terras met meubels en barbecue, het vakantiepark met zwembad, de liefhebbers van een actieve vakantie hoeven zich hier niet te vervelen. De actieve vakantie aan het Lipnomeer zijn ook veelbelovend, de keuze is groot, zo kunt u hier zwemmen en surfen en zeilen en kano varen zoveel als u wilt. Op de oever en in de regio kunt u daarnaast genieten van een wandel- en fietsvakantie en wat dacht u van de mountainbiketochten in de natuur, schitterende actieve vakanties in de natuur. Boek een vakantiepark aan het Lipnomeer en geniet van uw ontspannen sportvakantie aan het Lipnomeer.

Vakantieparken aan het Lipnomeer voor cultuurvakanties.

Bungalowparken aan het Lipnomeer zijn mooie vakantieaccommodaties. De vakantieparken met zwembad zijn gezellige ontspannen vakanties, de vakanties met hond zijn mooie vakanties met het hele gezin. De vakantieparken zijn comfortabel en gezellig ingericht met een praktische keukenhoek, zodat u zelf uw maaltijd kunt bereiden als u dat zou willen. De bungalowparken zijn mooie startpunten voor uw bijzondere vakanties, denk hierbij aan de watersportvakanties aan het prachtige stuwmeer Lipnomeer, denk aan de geweldige wandel- en fietsvakanties in de natuur, onvergetelijke actieve vakanties aan het Lipnomeer, maar vergeet de cultuurvakanties niet. Zo kunt u bijvoorbeeld Cesky Krumlov bezoeken, een stad in de lus van de rivier de Moldau, het heeft een oude binnenstad en een kasteel wat ooit begonnen is als bouw van een fort, de binnenstad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Deze historische cultuurvakantie is een mooi voorbeeld van een mix van cultuur, historie en architectuur. Het heeft een gezellig centrum met wat terrasjes waar u de plaatselijke culinaire specialiteiten kunt uitproberen. Bezoek dit stadje, geniet van de historische sfeer die er heerst. Boek een vakantie- of bungalowpark aan het Lipnomeer en ervaar het zelf.

Vakantieparken aan het Lipnomeer voor bijzondere vakanties.

Vakantieparken aan het Lipnomeer hebben veel te bieden, zo kunt u hier genieten van een vakantiepark met zwembad, uw vakantie met hond, de gezellige en comfortabele inrichting, u vindt hier buitenactiviteiten zoals basketbal, volleybal en u kunt hier fietsen huren. De vakantieparken vindt u vaak op toegankelijke locaties, zodat u er eenvoudig op uit kunt trekken. De vakanties aan het Lipnomeer zijn bijzondere vakanties, het natuurlijke landschap is zeer bijzonder, de mensen zijn gastvrij, u kunt heerlijk zeilen en surfen en zwemmen en kano varen op het Lipnomeer, de wandel- en fietsroutes rond het Lipnomeer zijn schitterend, de mountainbikeroutes zijn uitdagend genoeg. Als u op zoek bent naar een bijzonder vakantie, kom dan naar het Lipnomeer en boek een vakantiepark aan het Lipnomeer. Het is beslist een onvergetelijke vakantie in Tsjechië.

 

 

Appartementen in Lipnomeer

Groepsaccommodaties in Lipnomeer

Villa's in Lipnomeer

Villa’s aan het Lipnomeer voegen wat extra’s toe aan uw actieve vakantie aan het Lipnomeer, de villa’s zijn ruim en comfortabel, de villa’s met zwembad zijn fijne ontspannen vakanties en de vakantie met huisdier is hier heel goed mogelijk dankzij de praktische inrichting van de villa. De compleet ingerichte keukenhoek in de villa is een prima gelegenheid voor u, als u zin heeft om te koken of voor uw dagelijkse kop koffie. De actieve vakanties aan het Lipnomeer zijn zeer veelbelovend als u kijkt naar de praktische mogelijkheden, de prachtige natuurlijke omstandigheden, de gastvrije mensen. Als u op zoek bent naar een actieve vakantie op en aan het water, dan bent u hier op de juiste plek, als u op zoek bent naar een cultuurvakantie aan het Lipnomeer, dan bent u eveneens op de juiste plek. Het Lipnomeer is onderdeel van het nationaalpark Sumava, de liefhebber van een natuurvakantie zal hier veel zeldzame fauna en flora kunnen ontdekken. Boek een villa aan het Lipnomeer.

Villa’s aan het Lipnomeer voor actieve vakanties.

Villa’s aan het Lipnomeer zijn mooie vakantie accommodaties. Deze villa’s met zwembad zijn een heerlijk rustpunt na een actieve dag vol indrukken. De vakanties met huisdier is geen probleem dankzij de praktische inrichting van de villa’s. De vakanties op het water en de villa’s vormen samen een perfecte vakantie aan het Lipnomeer. U krijgt hier geen spijt van. De actieve vakanties zijn divers, u kunt hierbij denken aan de vakanties op het water, watersportvakanties zoals zwemmen, zeilen, surfen; wandelvakanties in de natuur om het meer, fietsvakanties in de natuur om het meer en in de regio zelf, er zijn zoveel mogelijkheden voor actieve vakanties aan het Lipnomeer. In de winter kunt u hier heerlijk langlaufen en schaatsen, en het natuurlijk landschap ziet er dan heel anders uit. Als u van natuur en actie houdt, boek dan een villa aan het Lipnomeer.

Villa’s aan het Lipnomeer voor bijzondere vakanties.

Villa’s aan het Lipnomeer bezorgen u bijzondere vakanties, de villa’s zijn comfortabel en gezellig en de actieve vakanties zijn hier zeer afwisselend. Daarnaast zult u zeker genieten van uw villa met zwembad en uw vakantie met hond, twee hele prettige zaken tijdens uw actieve vakantie aan het Lipnomeer. Het Lipnomeer is een 40 kilometer lang stuwmeer in een schitterende omgeving en gastvrije mensen, alles is aanwezig voor een bijzondere vakantie. Nova Pec is een klein dorpje aan het Lipnomeer en is absoluut niet groot, wel leuk om te bezoeken. Op een kilometer afstand mondt de Vltava uit in het Lipnomeer. In Nova Pec beginnen verschillende wandel- en fietsroutes, u kunt zelfs kiezen uit ontspannen routes of meer uitdagender routes, dit zijn prachtige sportvakanties in de natuur. Boek een villa aan het Lipnomeer, ga deze uitdaging aan.

BN30002
Villa Frymburk 273 8 personen
1 week 05 t/m 12 dec '15 € 574
Deze prachtige villa kunt u nu alvast reserveren. Het mooie huis is gelegen op slechts 600m van het welbekende recreatiemeer, het Lipnomeer. Het huis ligt op 700m hoogte op een prachtig eigen grondstuk van maar liefst 700m² . U heeft een terras op het zuiden. ...
BN31129
Villa Frymburk 293 8 personen
1 week 05 t/m 12 dec '15 € 574
Deze prachtige villa kunt u nu alvast reserveren. Het mooie huis is gelegen op slechts 300 m van het welbekende recreatiemeer. het Lipnomeer. Het huis ligt op 700 m hoogte op een prachtig eigen grondstuk van maar liefst 800m². U heeft een terras op het zuiden....
BN50372
Holiday Home Petra T 10 personen
1 week 05 t/m 12 dec '15 € 494
Luxe en zeer compleet ingericht huis (2007) in het veelbezochte vakantieplaatsje Frymburk, aan de oever van het Lipnomeer, het grootste stuwmeer van Tsjechië. Voor een wintersportvakantie is het heel geschikt, want er is een heerlijke eenvoudige skipiste in he...
BN58576
Holiday Home N 8 personen
1 week 05 t/m 12 dec '15 € 609
Luxe en zeer compleet ingericht hoekhuis (2007) in het veelbezochte vakantieplaatsje Frymburk, aan de oever van het Lipnomeer, het grootste stuwmeer van Tsjechië. Voor een wintersportvakantie is het heel geschikt, want er is een heerlijke eenvoudige skipiste i...
BN978350
Frymburk 271 10 personen
1 week 05 t/m 12 dec '15 € 599
Deze mooie villa is gelegen op slechts 300m van het welbekende recreatiemeer, Lipno. Het huis ligt op 500m hoogte op een prachtig eigen grondstuk van maar liefst 800m². U heeft een terras op het zuiden, met zwembad van 5x3 en 1.20m diep. Het gebied kenmerkt zi...
1996-2015 © Bungalow.Net
Mijn Reservering
Mijn Accommodaties
Over Bungalow.Net
Klantenservice
Nieuwsbrief
Onze website maakt gebruik van Cookies. Door op Ga verder te klikken, accepteert u het gebruik van cookies.
Nieuwsbrief

Zorg dat u als eerste op de hoogte bent van kortingen tot wel 60% in Tsjechië

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief