Uw selectie
Tsjechië
Lipnomeer
Sterren
1-5 sterren
12345
Slaapkamers
min 1 slaapkamers
123456
Stad
Huistypes
Thema's
stars

204 beoordelingen

8.2
review stars
3/26/2014

Geweldig, goede service en klant vriendelijk

Bedankt voor de goede ervaring!

Royvo

review stars
3/10/2014

prima kwaliteit

goede service, niet duur en groot aanbod

van Hoof

review stars
3/10/2014

betrouwbare onderneming met een uitstekende service

heel goed geholpen en zeer service gericht en vriendelijke telefonistes die alles voor je willen doen.

Ronald Kleij

review stars
3/7/2014

Men was erg behulpzaam aan de telefoon en ik had een leuk huisje voor een goede prijs.

Ik ben erg goed geholpen door het team van Bungalow.Net en heb een huisje op Texel gehuurd voor een zeer lage prijs. Ik was er erg tevreden mee en ...

w. kerkhoff

review stars
2/20/2014

gewoon goed en waar voor je geld

zeer netjes geholpen daar door personeel en alles klopte

A. Gerritse

review stars
1/23/2014

Uitstekende service door betrokken medewerkers!

Prima appartement, heel snel schakelen en zeer pro-actief meedenken. Echt een aanrader!!

Gezin uit Hilversum

Vakantiehuizen in Lipnomeer

Vakantiehuizen aan het Lipnomeer zijn heerlijke vakantieaccommodaties met alles erop en eraan, op deze manier kunt u op een prettige manier kennis maken met deze prachtige omgeving. Een vakantiehuis met zwembad is een gezellige ontspannen vakantie en de vakanties met hond zijn heerlijke familievakanties. De actieve vakanties aan het Lipnomeer zijn heerlijke vakanties aan het water. Het Lipnomeer is een onderdeel van het nationaalpark Sumava en is 40 km lang. De twee grensdorpen zijn Lipno nad Vltavou en Nova Pec. De vakantiegangers vinden het hier heerlijk, men kan hier optimaal genieten van wandelvakanties, fietsvakanties, vakanties aan het water. De cultuurvakanties zijn heel aantrekkelijk. Tijdens een prachtige fiets- of wandeltocht kunt u onderweg genieten van deze cultuurvakanties aan het Lipnomeer.

Vakantiehuizen aan het Lipnomeer voor actieve vakanties.

Vakantiehuisjes aan het Lipnomeer zijn prettige vakantieadressen, waar u kunt kennis maken met de prachtige omgeving en zijn cultuur, u kunt hier heerlijke cultuurvakanties en actieve vakanties vieren. De vakantiehuizen met zwembad zijn ontspannen vakanties en de vakanties met hond zijn gezellige familievakanties. De vakantieaccommodaties zijn gezellig, comfortabel en compleet ingericht. De actieve vakanties aan het water zijn zeer compleet, u kunt hier zwemmen, zeilen, surfen, zonnebaden. Om het meer zelf kunt u fantastisch wandelen en fietsen, er ligt een route zodat zowel de avontuurlijke als de minder avontuurlijke bezoeker zijn weg kan vinden tijdens de mooie actieve vakantie in de natuur. Het stuwmeer is 40 meter lang dus u kunt zich voorstellen dat er mogelijkheden genoeg zijn om van deze vakantie aan het water te genieten. Boek een vakantiehuis aan het Lipnomeer.

Vakantiehuizen aan het Lipnomeer voor cultuurvakanties.

Vakantiehuizen aan het Lipnomeer bezorgen u mooie cultuurvakanties. De vakantiehuizen zijn mooi en gezellig, de keukenhoek is praktisch ingericht,  het vakantiehuis met zwembad is een heerlijke ontspannen vakantie aan het Lipnomeer net om de hoek. De vakanties hier zijn compleet, of u nu een culturele of actieve vakantie zoekt. De cultuurvakanties aan het Lipnomeer zijn mooi, denk hierbij aan Horni Plana, een dorp aan de rand van het naionaalpark Sumava, hier komen veel toeristen, een populaire cultuurvakantie aan het Lipnomeer. U kunt hier twee schitterende oude kerken bewonderen, de kerk van de Heilige Margarethe uit 1374 en de kerk op de Gutwasserberg, als houten kapel begonnen, nu is het een stenen kerk en daarna nog twee keer gerenoveerd. De omgeving van het Lipnomeer is absoltuur de moeite waard. Boek een vakantiehuisje aan het Lipnomeer.

1996-2014 © Bungalow.Net
Mijn Reservering
Mijn Accommodaties
Over Bungalow.Net
Klantenservice
Nieuwsbrief
Onze website maakt gebruik van Cookies. Door op Ga verder te klikken, accepteert u het gebruik van cookies.
Nieuwsbrief

Zorg dat u als eerste op de hoogte bent van kortingen tot wel 60% in Tsjechië

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief